Melyik motort válasszam?
Decemberben venni akarok egy 50ccm-es crossmotort.
Nem tudom milyet vegyek ami tényleg jó...)első motorként.
100000-150000Ft-ig..
nekem egy megbizható motor kellene.
a yamaha dt-t nézegettem..szerintetek?
jah és majd milyen oldalakat nézegessek decemberbe?(ahol vannak jó eladó mocik)
válaszokat elöre is köszi.,..
Szezon van!
Ha van türelmed hogy csak jövőre motorozz akkor novemberben már nézegetheted.
Yamaha dt nem jó.
ha tudsz tegyél le vizsgát legalább a1-re mert az 50 ccm es motorok sokmindenre nem alkalmasak ha krosszonzi akarsz velük,kem terepen könnyebben tönkremennek.
Oldalak: hasznaltauto.hu , expressz.hu , hasznaltmotor.hu , kepesmotor.hu , motor.hu, jofogas.hu
A vizsgát részletre is megtudod csinálni.
Üdv!
15 éves vagyok,,, még 50 ccm-es re sincs vizsgám.(majd nyáron lesz)
de én majdnem a hegyen lakom,és én a hegyen szeretnék vele motorozni (tudok motorozni)
eddig babettám volt de az neméppen hegyre való, meg a simson sem.Éppezért akarok krosszmotort.(egy jó márkát tudnál nekem ajánlani?
Miért nem csinálod meg a szimót?
raksz rá nagyobb többfelömlős henger,sportkipufogót,iridium gyertyát, sportfőtengelyt ,átalakítod a az áttételt a fogaskerekek segítségével amin a lánc van,szerzel rá terep gumit sárvédőket átalakítod és már mehetsz is vele.És ezek után jobb lessz mint egy yamaha dt.
Természetes ha az átalakításokat megcsinálod akkor mégy egy jó darabig nem húzhatod a simsont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!