Pizzafutár autónak milyen autót javasolnátok?
Figyelt kérdés
Kis fogyasztású nem túl drága de nem is az a "még 1 km és szétesek".#autó #pizzafurár
2012. szept. 29. 20:32
1/20 anonim válasza:
Opel Corsa, Suzuki Swift, Renault Clio, meg a hasonló ilyen kicsi kocsik.
5/20 anonim válasza:
meg írjál max árat a gépre mert az olcsó tág fogalom. van kocsi amiért a 10milla is kevés és van amiért 50ezret se adna az ember.
6/20 anonim válasza:
C Corsa 1.7 Isuzu diesel,Fiat Panda,Punto 1.3 Mjet.
Üdv egy ebédszállító :-)
7/20 anonim válasza:
#2 minek 3 ajtós, emg klíma
jó hogy meg nem mondod h piros színű legyen jhb rendszámmal
sport kipufogó meg hasonló...
8/20 anonim válasza:
Láttam én már 50 ezres marutival is pizzafutárkodni embert. Ilyen színtű autó tökéletes az ilyesmire, fillér az alkatrész, meg a fogyasztás is
9/20 anonim válasza:
Én ilyent ajánlok, ha azt szeretnéd, hogy fel is tűnjél:
De a Ford Focus az tényleg jó, bár ami be van linkelve, az kicsit gyanús nekem, hogy ennyiért van meghirdetve. Valami hibája lehet neki (de lehet, hogy csak én vagyok paranoiás).
10/20 anonim válasza:
Ford Fiestát akartam írni, csak elnéztem, hogy Ford Focus lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!