Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonra pizzafutár doboz?

Simsonra pizzafutár doboz?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül kell, hogy tapasztalatból válaszoljatok, hiszen nem hinném, hogy sok simsonos pizzafutár van itt, de ti, milyen anyagból esnétek neki egy pizzafutáros doboz elkészítésének, hogyan kiviteleznétek, és hogyan rögzítenétek egy simson s51-re? Vízállónak kéne lennie, és masszívnak, tartósnak.

2012. júl. 5. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
A szomszéd faluban van egy pizza futár srác. Neki Schwalbera van szerelve. Ő alumíniumból csinálta. Úgy van megoldva hogy kicsivel szélesebb csak mint a pizzás doboz, (így nem csúszkál benne össze vissza) és olyan magas hogy belefér neki vagy 15 darab legalább. A doboz hátsó vagy oldalsó részén ezt most nem tudom pontosan, de zsanérral van felfogatva az ajtó és egy kis lakattal lehet bezárni. Szerintem az egésznek a váza valami ilyesmi: [link] anyagból lehet és erre vannak felcsavarozva az alu lapok. Remélem segítettem.
2012. júl. 5. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:

én motoros futároknál mindig hűtőtáskát látok oldalra eldöntve és úgy rögzítve

ilyet

[link]

2012. júl. 5. 16:17
 3/4 anonim válasza:
Én egy ilyen hűtőtáskát gumipókoztam fel annak idején, mint amilyet belinkelt az előttem szóló. Tökéletesen szuperált! Persze óriás családi pizza nem fér bele, de a sima 32-es igen.
2012. júl. 22. 15:46
 4/4 zsola92 válasza:
Szia! Nekem az erdeti karuzer csomagtartóra volt felrögzítve. Simson pedig igenis jó futár motornak csak kicsit bütykölni kell rajta. (Henger felfúrás, nagyobb lánckerék stb...) Én sokat futárkodtam simsonnal lett némi baja és átnyergeltem egy robogóra, hát nagyon visszasírom a simot.
2012. dec. 5. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!