Komplett eü doboz a kocsiba mennyibe kerül? Hol vegyek olcsón?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 21:30
1/12 A kérdező kommentje:
Vagyishogy elsősegély doboz.
2012. jún. 13. 21:31
2/12 anonim válasza:
en 2500 forintert vettem egy autosboltban, de a mellette levo patikaban 4400 forintert adtak volna
3/12 anonim válasza:
auchanban volt 3000-ért pár hete vettük
4/12 A kérdező kommentje:
Én is patikában kérdeztem, 4600 Ft volt, nagyon sokallottam. Hol van ez az autósbolt?
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 13. 21:39
5/12 anonim válasza:
Corában 4000 körül, de valami másik boltba pár hete még volt 3000 körül is.
Egyébként ha gyógyszertárba újratölteted az nem olcsóbb?
(már persze ha van mit újratöltetni)
6/12 A kérdező kommentje:
Az újratöltés kerül 4600 Ft-ba!!! Dobozom van, csak a benne levő cuccok jártak le. Állítólag azért ilyen drága a patikákban, mert jobb minőségű kötszereket árulnak, mint ami az előre összeállított bolti dobozokban van.
2012. jún. 13. 21:56
7/12 anonim válasza:
úgyse lesz sose szükséged rá, ha meg mégis, arra jó lesz a gagyi tesco minőség is, csakhogy a sünök ne büntessenek meg.
8/12 anonim válasza:
baze :D
1000-ft ért olcsóbban veszek valami nagyáruházban, és kapok egy jókis műanyag dobozt is hozzá, meg persze a nem romlandó cuccokat. (rozsdamentes olló, biztostű...)
Tehát tényleg baromira nem éri meg újratöltetni.
Ismerős csinálja úgy hogy mindig van egy leragasztott/leblombázott érvényes doboz a kocsijába, meg egy régi, amit akkor használ ha elvágja a kezét/lábát... :)
9/12 anonim válasza:
Hol kerül 4600-ba az újratöltés? Nekem a 20 éves autómba volt egy sztem még a rendszerváltás előtti doboz, annak a tartalom jegyzéke szerint töltöttem fel, ami lejárt és kijött 1500ft-ból...
10/12 anonim válasza:
az újratöltés tényleg nem éri meg, de én pl kb. 4 hete vettem 2500 ft-ért újat, itt jön az újabb DE, egy ellenőrzés során nem mindegy hogy EU szabvány vagy megfelel a magyar köhém rendeletnek az enyém megfelel amit az áruházakban árulnak az mind szlovák eu-szabványú és azt nem biztos, hogy egy akadékoskodó elfogadja én biztosra mentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!