A képen látható Renault Clio 1.4 16V motorjában a pirossal bekeretezett fekete doboz, és a belőle kijövő vastag fekete cső mi?
www.screencast.com/t/ntR1Kk9yj
Autómosóban volt a kocsim, (motormosás,kárpittisztítás,polírozás). A képen látható cső eltűnt. A kocsi rángat, nem megy.
Közben kutattam kicsit, és nekem is úgy tűnik, hogy a légszűrőház...
Hogy tűnt el? Hát passz. De nagyon durva. Én meg nem néztem meg a motort (ki gondolta volna??). Néhány km. után elkezdett rángatni, de már nem tudom visszavinni. De tuti ott vették ki, mert előtte semmi baja nem volt a kocsinak.
Gondolom ez okozhatja a környezetvédelmi hibajelző világítását, és a kocsi rángatását.
Értem, köszi! 3-4 km-re van a szerviz, ahová szoktam vinni. Annyit azért mehetek vele ugye?
De basszus....kilopják a légszűrő csövét?? Hát besz@rok...
Mert érted, ha mosás közben lezúzzák valahogy és elmondják, hát lesz@rom, megesik, nem érdekelt volna. De így....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!