VEZETÉS > Veletek is volt ilyen?
32 órát vezettem le, eközben 4x1 hét szünet volt,tehát elég sok volt a kihagyásom (nyaralás,betegség,oktató nyaralt..), de egyik órán,amikor már nem vezettem egy hete, mondta, hogy most csinálunk egy önálló vezetést. Na mondom, "szuper", amúgy is már vagy 3 napja rosszkedvű voltam, valószínűleg front miatt.Olyan hülyeségekkel rontottam el,amit addig mondani sem kellett nekem. Pl tükör-holttér... (a kihagyás előtt mondta, hogy nagyon körültekintő vagyok és profi a sávváltásom meg elsőre
beálltam balra hátra,de ezeket elfelejtette addigra...)Kijelentette a végén, hogy vagy 30-szor megbuktam volna. Hazajöttem, átgondoltam,kibőgtem magam, következő órán klasszisokkal jobban ment.. De elvesztettem a hitem.. mindenki 40 órát vezet körülötte és levizsgázik...nekem meg vagy 10 óra csak arra ment el, hogy ki-be vezettem 2 város között (20 km) ,mert egy városban lakunk az oktatómmal,és vagy Debrecenbe vagy Debrecenből mindig én hozom-viszem.. szóval ezzel sok óra odavan, így nekem tuti nem elég 40 óra, főleg h 2 héttel előre be kell jelenteni a vizsgázási szándékot, úgy kapok időpontot.. és nem is ez zavar, csak hogy bénának érzem magam, mindig valami apró hülyeséget hagyok ki vagy rástresszelek, vagy egy táblát nem figyelek stb.. Valami tipp/tapasztalat/segítség? Ti hány órát vezettetek vizsga előtt? Volt olyan gondolatotok, hogy "én ezt soha nem tanulom meg"? Első sorban a 2012-ben letett jogsival rendelkezőket kérdezném, de természetesen más segítséget is várok!
Köszi a segítséget.. 17L
1 30óra a kötelező szoval nem annyira h leirod ha +órát kell venni
2 kibögtem magam :D ez elég gáz....
amugy vizsga előtt v előtte nap még min 1 órát vezess....
Debrecenben ismerek jó oktatót, ha érdekel.
De amúgy meg gyakorolhatnál apáddal, vagy valakivel.
Ez mindenkivel így van:D Én a végefelé össze is vesztem 1-2X az oktatómmal nem volt para átmentem szinte a minimális órából:) Én még a tavalyi rend szerint:) Nyugi, vezetni járni mindig rossz, soha az életbe nem kell majd ugy tudnod vezetni mint vizsgán. Vezetni biztonságosan magadtól fogsz megtanulni, és a "sallangok" nem fogják elvenni a figyelmed azokról a dolgokról amik TÉNYLEG szükségesek:) (pl. Annyira nézed zebránál a gyalogost hogy nehogy akármelyik is arra gondoljon hogy át akar majd menni valamikor a zebrán hogy hirtelen kell fékezned egy kocsi mögött mert későn veszed észre..az oktató nyüszít mint akit hirtelen nagyon folytogatnak, de az életben nem lesz ilyen gond mert ránézel a zebrára folyamatos sebességnél és látod hogy megy e át rajta vki vagy épp lelép, ha nem akkor el sem veszed a gázt..kb. negyed mp..)Nyugalom ha túl leszel rajta soha nem kell oktató mellé ülnöd:D (ha csak nem csinálsz más kategóriát..:) ) Bár hivatásos sofőr nem hiszem hogy leszel, motoros oktatók meg normálisak:) (hálistennek:D)
18/F
Az első hozzászóló említésre sem méltó, biztos nyugdíjas és unatkozik.
4.hozzászóló (18/F) jókat dőltem a "gyalogosokon" :D és köszönöm a biztatást,rendes Tőled!
NRJ (5. hsz) neked is köszönöm a virtuális segítséget, és az első hozzászólóval kapcsolatban szintén egyetértek! Aranyos vagy,majd megírom, ha történik vmi,mert nov. 10 vagy 12-re kapok időpontot vizsgára!:)
És 6. hozzászóló, most kell erősnek lenned!!! Azóta történt valami,sikerült a vizsga?:)
Nekem még figyelmetlenségeim vannak, azokat kell korrigálni,de csak gyakorlás kérdése, mondta az oktatóm is, hogy az autót kezelem, már csak a körültekintés, amire figyelnem kell nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!