Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes jogsit szereznem? A...

Érdemes jogsit szereznem? A félelem legyőzhető?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves lány vagyok.3-4 éve el kezdtem KRESZ-re járni, de megbuktam, többször is. Persze nem is nagyon tettem oda magam, nem is voltam csalódott, elkönyveltem, hogy nem megy, és ennyi.

Most viszont nagyon jól jönne. Egyrészt suliba járok szombatonként, ahova sokkal jobb lenne autóval menni, ha más nem, a vonatállomásig, hogy sötétben ne kelljen hazagyalogolnom. (rossz környék ahol élek, egyébként vidék) Máshoz is jó lenne: nagybevásárolni vagy orvoshoz mindig egy barátom visz, ez aranyos tőle, de néha már szégyenlem, hogy ennyi szívességet tesz.

A problémám az, hogy félek az autóban, ha nem tapasztalt sofőr mellett ülök, szinte görcsösen kapaszkodva utazok végig. Volt egy autóbalesetem, talán közrejátszik ez is. Vezettem már egy barátom kocsiját, persze éjszaka, elhagyatott helyen, és barátom ott ült végig mellettem. Akkor elég jól ment, és nem féltem, dehát az teljesen más, mint nappal, forgalmas helyen. Ez legyőzhető? Vagy könyveljem el, hogy nem nekem való a vezetés?

Véleményeket szeretnék :)

2012. szept. 26. 22:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A mai üzemanyag árak miatt szerintem elég sok hétvégi sofőr van, én is közéjük tartozom.:( Majd ha 250ft lesz a benya, akkor csapatok :D
2012. szept. 27. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!