Munkába járásra szeretnék venni egy 50-est igaz a hidegek miatt már csak jövőre kezdenék el vele munkába járni az út oda vissza 32km a simson felé húz a szivem 70.000-ezret szánnék a motorra csak a megbízhatóság miatt tartok.
Tehát simson vagy robogó és ha robogó ebben az árkategóriában melyik?
"Gondold át még egyszer ezt a motor témát. Semmi olyat nem tud a simson amiért érdemes lenne venni." Munkába járásra. A fílingje még mindig ottvan xd
2012. szept. 21. 22:05
12/17 anonim válasza:
A simsonnak olyan feelingje van, hogy minden nap olajos és dzsuvás lesz a gatyád meg a cipőd, a bukót viheted magaddal, nincs rajta egy doboz, ahova be tudnál pakolni pl ebédet vagy cuccot. Igazán praktikus mondhatom....
Azon meg majdnem elröhögtem magam, hogy asszongya:
" sokkal megbízhatóbb egy Simson a kora ellenére is, mint egy mai rotyogó. "
2012. szept. 22. 08:24
13/17 anonim válasza:
Az tény hogy vannak megbízhatatlan robogók de van nagyon sok jó is ,én simsonos vagyok de a robogókat sem utálom szerintem mindegy milyet veszel mert mindkét kategóriában vannak megbízaható gépek
2012. szept. 22. 11:57
14/17 anonim válasza:
Hát keresztapum megvette a Simsonját, és azóta SE volt vele baj... Mondjuk kemény 30.000kilcsit ment vele... De azt úgy, mint ahogy leírták. Persze ritka az ilyen Simson. Általában szerelni kell, de ez benne van a motorozásban. Ezért mondtam, munkába jobb a robogó... Erre kötöszködsz itt nekem-.- Egyetértek veled, de neked az se jó. A robogók errew vannak kitalálva, még szép, hogy jók erre. (Munkábajárni, bevásárolni a közértbe:D)
2012. szept. 22. 12:02
15/17 anonim válasza:
# 14
Ja, 100-ból 1 simson ilyen. Robogóból meg 100-ból 90 ilyen (ha a kínaiakat nem nézzük akkor 100-ból 95).
Való igaz, ez alapján a simson a f@sza.
Na jöhet a lepontozás megint a vérmes simson fanoktól...
2012. szept. 22. 16:22
16/17 anonim válasza:
Minek viáztok it? A kérdező fontolóra vete a dolgot, biztosan jól ágondolta és arra a döntésre jutot, hogy Simsont vesz. Kár rágódni rajta, ezóa már lehet hogy meg is vette. Keresseek új kérdéseket és válaszoljaok arra.
2012. szept. 23. 17:43
17/17 anonim válasza:
Robogó. Honda dio, Yamaha jog. de ha lehet akkor olyat amibe nincs sok km. De semmikeppense keeway meg ilyen kínai cuccok..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!