Robogó vagy Simson?
Munkába járásra szeretnék venni egy 50-est igaz a hidegek miatt már csak jövőre kezdenék el vele munkába járni az út oda vissza 32km a simson felé húz a szivem 70.000-ezret szánnék a motorra csak a megbízhatóság miatt tartok.
Tehát simson vagy robogó és ha robogó ebben az árkategóriában melyik?
Melóba robogó.
A simson valóban motorabb kicsivel de sokat fogyaszt és öreg vasak már. Én robogót azért ajánlanám inkább mert a térded védve van a hideg és huzat ellen. Meg a henger is.
én melóba járni olyan robogót vennék amin van berugókar is és megbízható tipus. Meg jobban pakolható is egy robogó mint egy simson. A simsonok nem mindennapi járkálásra vannak csak a fiatalságnak élménymotorozgatni váltogatni gyakorolni meg szerelni és ilyesmik.
Ja és egy jó állapoú gyári nem tuningolt Simson nem eszik 3 liternél többet. Szerintem ennyi ey rotyogó is eszik.
Próbálj ki párat, hogy melyik tetszik!
Fogyasztással ne foglalkozz, egy régi 2T robogó is bevág 3-4 litert!
Még annyi, hogy pár robeszon van reflektor, nem emlékszem, a Simsonokon van-e, de sötétben sokat jelent!
Meg a Simo nagyobb kereke biztonságosabb közúton!
Én néha robogóval járok dolgozni és szeretem mert jól pakolható. A sisakot a sisaktartóba a teszem és csak a többi cuccot tartom magamnál.
Reggel baromi hideg van még nyáron is mert éjszaka lehűl a levegő. Reggel 6kor azért kell a dzseki. Délután már nem. Én ilyenkor beteszem a sisaktartóba, a táskámban van a pulcsi. Ha még viszek vmit egy szatyorban az meg a lábamnál elfér.
Simsonnál nem is tudom hova pakolnék, a kormányra biztos nem akasztanék semmit, sisaktartó nincs, a lábamhoz nem tudok semmit se rakni.
Gondold át még egyszer ezt a motor témát. Semmi olyat nem tud a simson amiért érdemes lenne venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!