Szerintetek komolyan gondolja?
Rátaláltam nemrég erre a gyöngyszemre de már úgy látom lejjebb ment az ára. 200-ról indult.
Te megvennéd eme komoly alkotmányt? :)
Traktornak van amúgy elkönyvelve.. :D
Ezt a Napiszar-on kellene reklámozni, vagy a gumicsizma.hu-n.
Rég röhögtem ilyen jót.
Hát én nem szántanék vele az biztos, de a többi ami a leírásban van azt simán el lehet vele végezni.
Szerintem a 3 tonna hihető, mivel a pancsi váltója még egy uaz váltót hajt meg. Ha a pancsi váltót is meg az uaz váltót is berakod 1-esbe akkor ott azért lesz vonóerő. Egyébként ez egy tipikus falusi csettegő. Régen sok ehhez hasonlót és még vadabbakat is csináltak az öregek. Ha akkoriban lett volna GSXR, abból mit ki nem hoztak volna? :D
A hátuljából király fekpadot lehetne csinálni. (pont lehetne gyúrni szántás közbe! :D
Amúgy régen hirdetve van már mert tavaly is láttam feltéve. Írtam is a tulajnak egy levelet hogy komolyan gondolja e? De jól ledurungol és elhajtott a csába :P
Szóval komoly...
Amúgy nem értem az embereket. Akinek ilyesmi csodaszer van a birtokába az legalább nem reklámozza.. :D (ennyiért meg majdnem új robikapát vennék... :) Vagy 3 trabantot..
Licitáltatok amúgy már rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!