Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú (valószínűleg) részegen sms-t ír, azt komolyan gondolja?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban kaptam egy sms-t a volt barátomtól, hogy hiányzom neki. Már fél éve nem beszéltünk, ő szakított velem. Komolyan gondolhatta vagy csak össze-vissza írt. (az időpontból adódóan gondolom hogy ittas volt)
19/l
2012. szept. 17. 20:39
1/9 anonim válasza:
A gyerek meg a részeg ember mondja meg az igazat! :)
7/9 anonim válasza:
pillanatnyi elmezavar, ne vedd komolyan
én ráírnék, hogy menjen el oda délre, és szórakozzon az édes kedves anyukájával, ne veled, te nem vagy rá kíváncsi
8/9 anonim válasza:
Attól hogy részeg még nem kell igazat mondania, lehet hogy hiányzol neki de attól még nem feltétl enül szeret is. Akiket én ismerek és ehhez hasonlót éltek meg azoknál sose láttam volna hogy azért küldtek ilyet mert mennyire szeretik a másikat, inkább a megszokás miatt vagy a szex hiánya az ok. DE SENKI NEM TUDHATJA BIZTOSAN :)
9/9 anonim válasza:
Nyugi,nem gondolja komolyan.
Bajor Imi voltam,sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!