Most ez komolyan gondolja a máv?
Mondjuk én azon akadtam le, hogy egyáltalán minek 26 év alatt kedvezmény. Pont akkor, amikor még általában nincs az embernek gyereke, lakása, csak magát kell eltartsa... minden idősebb ismerősöm egybehangzó véleménye szerint ilyenkor van az embernek a legtöbb pénze.
Kérdező, nem értem, min akadsz ki. Nem kötelesek kedvezményt adni, sehol máshol nem láttam még ezt a 26 évest. Szerintem tök jófejek, hogy hétvégére ilyet biztosítanak, de persze neked az egész karjuk kell...
De hogy ez már mióta van így. Amúgy szerintem tök jó kedvezmény, ilyen a busznál nincs.
De pl. a gyermekkel utazó felnőtt kísérő a hét bármely napján jogosult 33% kedvezményre - csak, hogy kicsit enyhítsem egy előző kommentben felvetettet. Vagyis akinek van gyereke, az is megkapja ezt a kedvezményt, csak vigye magával a gyermeket...
Hát basz.ki ne haragudj, de ezen kiakadni!
Ez a kedvezmény alapból nem jár!
Ezt a MÁV adja saját döntése alapján.
Ezért is nincsen a volánnál.
Örüljél hogy egyáltalán 2,5 napig adja a héten mert bármikor mondhatná, hogy nem adom, mert az állam nem adja alapból.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!