125 vs 250 ccm, illetve Honda típusokból melyiket?
Figyelt kérdés
Segítsetek!
Városon belüli közlekedésre, évi 1-2 túrára, és havi kb 3, Budapest-Debrecen táv megtételére kellene. Melyik ccm jobb erre a célra, néha +1 fővel a hátam mögött?
Ha tudtok, mondhattok típusokat, de kizárólag Hondát, de ne félmillás kategóriát, hanem jóval alatta! :D (max 300)
2012. szept. 17. 00:52
1/3 anonim válasza:
Nekem egy 250 köbcentis, 4 ütemű, V2-es Hondám van. Nem mai csirke, vannak fiatalabbak is, de ahhoz képest elég sok erő van benne, szépen tartja a 100-120-as utazót, 3-5 liter között kajál. Honda VT250
2/3 anonim válasza:
Inkább GS 500! Bár azt nem kapsz 300ezerért.
3/3 A kérdező kommentje:
500-as és fölötte nem érdekel. a 250 lesz szerintem a nyerő, ha túrázni akarok :) 300 fölött nem szánok rá, mert fél misiből már kocsit vennék inkább amivel nem pár hónapig lehet közlekedni.
2012. szept. 17. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!