Melyik motort válasszam?
Nemsokára meg van az A korlátozott jogsim és kinéztem 3 motort de nem tudom eldönteni melyik legyen az.
HONDA CBR125 (2005),HONDA CBF250 (2006), YAMAHA YBR250(2008)
Nekem volt egy cbf 250em( első motor)
és nagyon meg voltam elégedve vele csak aztán egy év mulva már kevés volt...Az is 2006-os volt, szélcsendben tudtam vele tartani a 100-110-es tempót, de bírta a 130-at is, igaz akkor másfélszer ugy falta a benzint mint általában...Nagyon megbízható kis gép, télen a minusz 10 fokok után 5-6-fokban már mentem vele és mindig pöccre indult (persze az aksit ki kell venni ha leállítod), és ami nem utolsó szempont hogy nagyon gazdaságos kis motor, kimélgetve akár 800 km-t is mentem egy tele tankkal.És mivel a 250 már egy elég használható kategoria nagyobb turáknak is nekivághatsz vele. Az YBR detto ugyan ez, azt is probáltam mikor motort kerestem, csak az nem tetszett annyira küllemre és a így honda mellett maradtam, talán a cbf-ek kicsit olcsobbak is voltak.Szerintem 125-öst ne vegyél, ha mehetsz 250-el, ugyis hamar ki fogod nőni, és megbánod hogy nem a nagyobbat választottad.Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!