Hol érdemes veterán autókat venni, és mit ajánlotok? 1-1,5 millából ki lehet jönni?
A veterán autókban pont az a különleges, hogy veterán, ezért drága. Ennyi pénzből sztem nem jön ki, ha nem egy roncsot akarsz saját kezűleg kipofozni.
Ne haragudj, de aki csóró, az ne akarjon különleges hobbit/autót.
Egyébkánt a neten pont másfél milla a legolcsóbb ilyen gép, de ki tudja mennyit kell még költened rá.
Hát ilyen Moszkvics, Wrtburg, trabant meg egyéb keleti gépek kijöhetnek ennyi pénzből, de csak úgy ha veszel egy nem túl jó állapotút és te újítod fel. Ami már veterán azt nem adják ennyiért oda, még ha 1200-es lada is.
[link] ez a legolcsóbb, de ennek is le vannak járva a papírjai és külföldi.
A veterán autónak egyébként is az az értelme szerintem, hogy a tulaj saját magának restaurálja.
[link] ez az egy magyarorsági Triumph ami neked megfelelne, de ennyi pénzel inkább kelei autóban gondolkodj.
Én ilyenekben gondolkoznék 1,5 millióval.
Ez esetleg meglehetne veterán vizsgával 2,5 millióból: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!