Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok első...

Milyen autót ajánlanátok első kocsinak?

Figyelt kérdés

Már régóta foglalkoztat hogy veszek egy saját kocsit. Olyan 1-1,5 milla között gondolkodok, az a csúcs.

Mivel fiatal vagyok (18/F) ezért vagy sportos kocsi érdekelne, ami jól néz ki, illetve a motor is jó benne (nem feltétlen a lóerőkre értem, hanem megbízhatóságra), vagy pedig valamilyen "elegánsabb kocsi", aminek nem annyira a sportos külseje hanem inkább a jó külseje tetszik, szintén valami megbízható motorral. Elég fontos lenne az is hogy dízel legyen. Illetve nem szeretnék 10 évnél öregebb kocsit, de az ideális olyan 6-8 éves lenne.

Nézegettem már autókat, de nem szeretném leírni, mert akkor lehet ti is olyan irányban gondolkodnátok, inkább azt várom hogy ezekből az adatokból ajánljatok valamilyen kocsit.

2012. szept. 13. 20:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nagyjából csak mérettkülönbség van az a4 és a6 között, meg az a6 általában jobban felszereltebb.
2012. szept. 18. 19:02
 22/28 A kérdező kommentje:
értem. köszi!
2012. szept. 18. 21:14
 23/28 anonim ***** válasza:
LANCIA LYBRA SW 1.9 JTD
2012. szept. 25. 20:06
 24/28 anonim ***** válasza:
Egy 8-9 éves Mondeo, vagy kicsivel fiatalabb Superb, esetleg Octavia? Esetleg még vehetnél Volvo-t, de ennyiért szerintem csak nagyon lelakott példányokat kaphatsz..
2012. szept. 25. 21:14
 25/28 anonim válasza:

Audi a4 (2003-

Bmw 3 (98-

vW passat V

Volvo s60

Ford Mondeo (2001-

Én is ezekben gondolkodom (19/f)

2012. okt. 7. 16:14
 26/28 anonim ***** válasza:

Ha tudsz angolul v németül, megéri külföldről (németből) kocsit behozni, egyes autóknál árban akár 800 ezer forint is lehet a különbség.. Itthon drágák az autók... Hogy milyen kocsit ajánlanék?? Citroen c4(nem az új), c4 coupe, új c3, chrysler pt cruiser, természetesen a legendás golf, fiat punto...

Nem tudom, h melyik érhető el dízelben, de nézz körül mobile.de- n!! :))

2012. okt. 7. 17:54
 27/28 A kérdező kommentje:
én most nagyon az audi a6on gondolkozok, utána pedig a bmw és az passat, de azok már úgymond "végső megoldások lennének" ha nem találok a6-ost
2012. okt. 7. 18:37
 28/28 anonim ***** válasza:
Alfa Romeo 166 2.4 JTD Facelift utáni :)
2012. nov. 4. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!