Milyen autót ajánlanátok első kocsinak?
Már régóta foglalkoztat hogy veszek egy saját kocsit. Olyan 1-1,5 milla között gondolkodok, az a csúcs.
Mivel fiatal vagyok (18/F) ezért vagy sportos kocsi érdekelne, ami jól néz ki, illetve a motor is jó benne (nem feltétlen a lóerőkre értem, hanem megbízhatóságra), vagy pedig valamilyen "elegánsabb kocsi", aminek nem annyira a sportos külseje hanem inkább a jó külseje tetszik, szintén valami megbízható motorral. Elég fontos lenne az is hogy dízel legyen. Illetve nem szeretnék 10 évnél öregebb kocsit, de az ideális olyan 6-8 éves lenne.
Nézegettem már autókat, de nem szeretném leírni, mert akkor lehet ti is olyan irányban gondolkodnátok, inkább azt várom hogy ezekből az adatokból ajánljatok valamilyen kocsit.
Audi a4 (2003-
Bmw 3 (98-
vW passat V
Volvo s60
Ford Mondeo (2001-
Én is ezekben gondolkodom (19/f)
Ha tudsz angolul v németül, megéri külföldről (németből) kocsit behozni, egyes autóknál árban akár 800 ezer forint is lehet a különbség.. Itthon drágák az autók... Hogy milyen kocsit ajánlanék?? Citroen c4(nem az új), c4 coupe, új c3, chrysler pt cruiser, természetesen a legendás golf, fiat punto...
Nem tudom, h melyik érhető el dízelben, de nézz körül mobile.de- n!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!