Milyen autót ajánlanátok első kocsinak?
Már régóta foglalkoztat hogy veszek egy saját kocsit. Olyan 1-1,5 milla között gondolkodok, az a csúcs.
Mivel fiatal vagyok (18/F) ezért vagy sportos kocsi érdekelne, ami jól néz ki, illetve a motor is jó benne (nem feltétlen a lóerőkre értem, hanem megbízhatóságra), vagy pedig valamilyen "elegánsabb kocsi", aminek nem annyira a sportos külseje hanem inkább a jó külseje tetszik, szintén valami megbízható motorral. Elég fontos lenne az is hogy dízel legyen. Illetve nem szeretnék 10 évnél öregebb kocsit, de az ideális olyan 6-8 éves lenne.
Nézegettem már autókat, de nem szeretném leírni, mert akkor lehet ti is olyan irányban gondolkodnátok, inkább azt várom hogy ezekből az adatokból ajánljatok valamilyen kocsit.
na igen, pont az ilyen válaszokat szerettem volna elkerülni. A vezetéssel nincsen gond, több mint 10 éve tudok vezetni, versenyeztem is már 10 évesen (tudom hogy a gázt a hülye is tudja nyomni, de apám figyelt arra hogy ne csak azt tanuljam meg) Mivel apám versenyző volt ezért szinte versenypálya mellett nőttem fel, szóval nem kell csodálkozni hogy milyen fiatalon vezettem. A rutinom is megvan, még ha nem is olyan mint mondjuk annak aki 10 éve vezet, de ettől nem kell félni hogy én sz@rul vezetek.
Nem akartam ezt leírni, de nem szeretnék több ilyen választ úgyhogy muszáj volt.
Előre is köszi!
Nyugodt szívvel ennyiért csak benzinest tudok ajánlani.
Nem tudom másé milyen állapotban van, de ugyanilyenem van, 140 ezer km alatt soha nem volt semmi baja, és városon kívül 5.5 liter alatt fogyaszt (jó hosszú a váltója). Mikor vettem, Focusban gondolkodtam még, az is jó választás lehet. Dízelek is vannak már belőle ennyiért szép számmal, de óvatosan válogass sok közülük céges volt, plusz az a motor szereti eltépni a vezérműszíjat. De egy hozzáértővel megnézhetsz néhányat, megértem a perverziódat, én is nagyon szeretem a dízeleket, csak én nem voltam hozzá elég merész, hogy bevállaljam. :)
Pl ez egész jónak tűnik:
Octaviából még nem kapsz jót ennyiért, a benzinesek hulladékok, dízelt meg csak széthajtottat kapsz.
A kormánya kopottabb, mint ismerősöm 300 ezret futott Octaviájáé. Ez a legalja, ennél olcsóbban nincs is, és még így is drágább, mint a linkelt előző kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!