Lehet-e többet tankolni, mint amekkora a benzintank?
Figyelt kérdés
A kérdés az,hogy egy átverés áldozata lettem vagy lehetséges ami megtörtént.
Egy Seat Ibizarol van szó átlagos fogyasztással,tudomásom szerint 44-45 literes tankkal. A hétvégén felvillant a kis sárga lámpa,miszerint tankolni kellene.Na most max 20 km-rel később tankolni mentem.(zsebben egy 20assal) beálltam a kútra,tankolok,szaladnak a számok és meglepetésemre 19990Ft 45,86 L és még mindig nem kattant a pisztoly,hogy tele van! Mivel nem volt nálam több a zsebben így ennyivel meg is elégedtem és gyors fejben számoltam, vajon,hogy fér el 49-51 L egy 44-45 L-es tankban?! A kúton nem reklamáltam most,mert nem értem rá és azt sem tudom,hogy van e ilyen vagy lehúztak.
2012. szept. 10. 14:39
1/4 anonim válasza:
VW konszern autóban simán többet lehet tankolni, mert egy kis pöcök átkattintása után a tágulási tartályba is megy benzin. Sok cikk volt erről , már itt is sokan kérdezték. Tehát nem vertek át.
2/4 A kérdező kommentje:
Ok nem néztem szét ez ügyben,de hol az a pöcök? ki kapcsolgatja?mert ezidáig bizony amikor tele volt akkor megállt a pisztoly és nyugodt voltam. abból a másik helyről visszafolyik a többlet?
2012. szept. 10. 15:05
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Közben szétnéztem és ha most hazamegyek akkor megnézem azt a pöcköt:D
2012. szept. 10. 15:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!