Megéri simsont összerakni?
Kosárban lehet kapni?Hol tudsz ilyet?
Vagy esetleg arra gondoltál hogy alkatrészenként a boltból megvennéd?Az tuti nagyon sokba lenne benne de viszont akkor lenne egy origi saját összerakott géped amit az utolsó csavarig te rakod össze és tudod hogy mit raksz bele.
Ha a pénzt is nézed akkor vegyél egyet 40-50 ért olyat amin minden gyári és semmi tuninng nincs rajta na meg az sem árt ha tirisztoros,meg 4 gangos.
Amúgy nem biztos megérné alkatrészenként megvenni mert ezek a mai kínai utángyártott alkatrészek nagyon gázak,érdemes mindenből erdeti bontottat szerezni mert azok még alkatrészek voltak...
Mondjuk ha úgy vadászod össze használtan a cuccokat hogy blokk+váz+tank a többi már apróság...
Szerintem megéri venni egyet 40-50 ezerért találéhatsz már olyat amire költeni ugyanúgy kell csak nem annyit mint a széttunningolt kókányokra.
Én javaslom hogy ha lehet pesti simót vegyél mert azokat nem használták földutakon rallyzásra és ez meg is látszik rajtuk.
Az úgy nagyon sokba lenne, mire összevásárolnád az összes szükséges alkatrészt.
Én vennék egy komplettet, és ami nem tetszik rajta, esetleg átalakítanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!