2-T motora kompreszor? 50 ccm!
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam hogy a lendkerékre csináltatnák szíjtárcsát és az hajtana 1kis kompreszort amit a henger és a karburátor közé tenék! Vélemények? Lene teljesitmény növekedés?2012. szept. 2. 14:09
21/23 anonim válasza:
Turbót mindenképp a karbi elé kell, nem szerencsés ha a benzin-levegő keverék találkozik a többszáz fokos turbóval, lehet hogy nem jut el a hengerig.
Kompresszort be lehet tenni a karbi után is, alkalmazzák is, de ilyen kis méretben kérdéses ez is.
Amúgy a gyújtást kihagytam, azt is át kell hangolni.
22/23 anonim válasza:
Jézusom! :D De kár hogy csak most találtam a kérdést! :D :D Na a lényeg, résvezérelt motort, tehát 2t motort nem fogsz tudni se turbósítani, se kompresszorozni! :D
23/23 anonim válasza:
22 ez ebben a formában nem teljesen igaz, de kérdéses mennyire van értelme. Nagyon elbonyolítja a dolgot, bár egyik japán gyártó nem rég szabadalmaztatott egy ilyen ötletet.
Illetve Aprilia már csinált kétüteműt, melyben megnöövelték a beáramló közeg nyomását.
Egyik nagy gond pl az öblítéssel lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!