Tuning 50 ccm super-motóra?
Van egy rieju rr 50 sport editon motorom aprilia am 6 os blokkal amit super-motóra alakítottunk ...
A teljesítménye igen jó de szeretnék kihozni belőle még egy kicsivel többet... Akinek vannak jó tippei kérem írjon pl. kipufogó tuning ?? vagy akármi :D Válaszokat előre is köszönöm... Aki lekínaizza az ne is írjon .
21:35
Fúú, nagyot szóltál, mint a vízipisztoly.
A kipufogó rendszert érdemes kiégetni, az sokat javít a teljesítményen, a hengert is érdemes lehet felfúratni, ha régebbi, gyertya hézagot csökkenteni, az növelni a fordulatszámot, előgyújtást adni neki, légszűrő filtert kicserélni, gyújtáshoz kapcsolatos érintkezőket vagy elektronikát (pl.: fesz. szabályzót) megcsiszolni finom csiszoló papírral, sokkal robbanékonyabban pörög utána a motor egy ideid, de sajnos 1-2 héten belül vissza oxidálódik
22:17
Ha hülye vagy hozzá, ne szólj bele. Ez olyan mint a legó, nem kényszerből, hanem élvezetből csinálja az ember, és nem azért kérdezi, mert versenyezni akar az 50 köbös motorjával, hanem mert szeretné belőle a legtöbbet kihozni, mert ez van neki.
Csak azért, mert látom szakmában vagy, szerinted mennyit takarhat az az X? Megsúgom, ha nem fúrjuk föl a hengert (amit csak 1 válaszható opcióként írtam a többi 6 mellé) akkor kereken 0Ft.! És az Y? Akár 2 teljes órát! Nem vicc!
(vetted az iróniát?)
Éééés már megint akkorát szóltál, mint egy vízipisztoly, de persze ügyesen megfogalmazva, hogy a sok hülye azt higgye mondasz is valamit...
12:12
Hidd el, én sem viccből mondtam a csiszolgatást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!