Milyen autót javasolnátok a kritériumok alapján?
sziasztok,
nemrég szereztem meg a jogsit, szeretnék valamilyen kocsit venni, de kicsit tanácstalan vagyok, ezért szeretném a segítségeteket kérni.
a kritériumok:
-használtban gondolkozok csak
-1,5, max 2millió
-4-5személyes
-SPORTOS kinézet, kellemes vonalvezetés
-kis fogyasztás
-lehetőleg dízel
-ne legyen túl régi, kb 2005 felett
Kérlek, ha javasoltok egy autót, indoklással együtt tegyétek.
köszönöm szépen
használt autóknál mindig benne van a pakliban hogy az ember kifog egy leharcolt darabot ami csak végtelen szívás.
De ha egy jó állapotút veszel és vigyázol rá akkor nem fog otthagyni az út szélén egyik autó sem.
B osztályos merci?
Ez legalább valóban kényelmes és 5 főnek sokkal több hely van benne, mint egy rönóban...
Ilyen kritériumokkal valóban sportos autót úgy sem fogsz találni - max. szép vonalvezetésűt.
Seat Leon? Választék van bőven, ez csak egy példa.. Személyes tapasztalatom nincs vele, de a kritériumoknak megfelelhet.
Én vagy Ford Mondeot vennék, vagy Renault Meganet.
Nekem a Renault teszik jobban, de Ford sem rossz. Amúgy meg a B osztályos Merci új alapára több mint 7 millió, szóval ha egy használtat 2 millióért adnak, akkor biztos hogy van vele valami komoly probléma, hiába 6 éves már. És még nem is kényelmes. Ültem már ilyenben és a saját '997es Renault Meganemat nem adnám érte oda. Nagyon is kényelmetlen. Kemények az ülések és a hátul ülők nem látnak előre ki.
Alfa GT/159 1.9JTD
Honda Civic (Ufó) 2.2 iCTDI
Fiat Bravo 2 1.6/1.9JTD
Mind esztétikus, sportos, megbízható autók. Meglehet velük jelenni. Az összeset volt szerencsém kipróbálni, mivel ismerőseimé. Vezetési élményben jók, nem olyan mint egy 5-ös Golf, hogy elunod bennük az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!