Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Neked elsőre sikerült minden...

Neked elsőre sikerült minden vizsgád? (KRESZ vizsga, forgalmi vizsga. )

Figyelt kérdés
B kategóriás jogsi.
2012. aug. 29. 10:59
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
100%
Szeretném megosztani a tapasztalataimat én is. A kresz és az eü vizsga elsőre sikerült, forgalmin megbuktam 11-én megyek legközelebb vizsgázni. Amit el akarok mondani amikor először mentem ki városba parkolni minden elsőre sikerült, minden feladat, meg is lepődtem hogy milyen ügyes vagyok :D Aztán ahogy bejelentettem 30 óra vezetés után az oktatónak hogy elakarok menni vizsgázni mint akit kicseréltek és majdnem a 2 óra vezetés alatt egyfolytába basztatott minden kis szarért az helyett hogy normálisan felkészített volna és nem azt próbálja belém magyarázni hogy mennyire béna vagyok. Az első bukásom után belementem 5 óra pluszba tegnap voltam vezetni és nem hogy a hasznomra válna egyre idegesítőbb!! Szóval szerintem igen is van akit megpróbálnak lehúzni, de szerintem ezt érzi egy tanuló hogy mennyire biztos a vezetése.
2012. aug. 30. 12:07
 22/34 anonim válasza:
100%
az lemaradt, hogy arra megy ki a játék hogy te egy bukás után még vegyél órákat, mert ez persze az oktató zsebébe megy, miközbe nyugtatni kéne és normálisan felkészíteni egy tanulót a vizsgára, ezért van ennyi barom kint az utakon mert az oktatás színvonala nem ér egy kalap sz*rt se!
2012. aug. 30. 12:11
 23/34 anonim ***** válasza:
91%

# 20

Kijavíthatsz, de én akkor sem buktam KRESZ-en, ami az egész jogosítványszerzés legkönnyebb vizsgája.

Ha vezetésből vagy rutinból bukik valaki, arra egy rohadt szót nem szólok, de egy elméleti tárgyról, ahova ha begyakorlod a képes példákat 100% hogy átmész, de ti tudjátok, és ha már mondtad, ismétlés a tudás atyja, hát akkor bukj csak meg a LEGKÖNNYEBB vizsgán.

2012. aug. 30. 12:37
 24/34 anonim ***** válasza:
*anyja XD
2012. aug. 30. 12:48
 25/34 anonim ***** válasza:
89%
Jó, ezt tényleg elírtam, de nem változtat a tényen: KRESZEN BUKNI SZÉGYEN!
2012. aug. 30. 14:30
 26/34 anonim ***** válasza:
88%
Jólvanna,mitkiabálsz? XD Ideges vagy?
2012. aug. 30. 14:56
 27/34 anonim válasza:
100%
Sziasztok,én is szeretném megosztani a tapasztalataimat. Kresz,és Eü vizsga elsőre meg lett, aztán elkezdtem vezetni járni,elsőnek normális volt az oktatom.. kezdtem örülni is,de amikor olyanokat csinált hogy felhívott hogy na most mehetek vezetni 2 órát, átmentem 20kmre kellett mindig mennem,amikor mentem vezetni,tudom nem nagy távolság de 3 műszakos munkarend mellett igen rossz volt hozzá igazodni, na nem is ez a lényeg hanem az amikor kijelentette 40 perc vezetés után hogy dolga van, nem tudok tovább ma vezetni,ezt eljátszotta töbször is, meg 1 óra helyet vezettem 30 35 perceket, na aztán mondtam neki hogy hozom a vizsga pénzt hogy tudna e nekem időpontot kérni,onnantól elkezdet bunkó lenni,csak szidót folyamatosan, mert ugye nem vettem + órát,gondolom én ja és hozzá kell hogy tegyem hogy a 30 órából körülbelül le vezettem 15 órát, papíron ugye bár megvolt a 30 óra,hülye fejemmel meg alá is írtam mindig..,na aztán meg is vágtak a vizsgán.. most átíratkozok helybeli autósiskolához.
2012. aug. 30. 18:17
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Anno én is kifizettem mindent pedig mint mondtam rutinból 2X50 percet vezettem, forgalomban meg 8 óránál biztos nem többet, még ha sokkal többet is fizettem. Na de most csinálom a nagymotort, és itt nemigen fognak lehúzni, az 100.
2012. aug. 30. 19:03
 29/34 anonim válasza:
100%
Az oktató hozzáállása nagyon fontos és nekem nagy szerencsém van, hogy ilyen aranyos oktatót fogtam ki. Az nagyon sokat számít és sose húzott le lelkileg negatív irányba mindig csak biztatott, pedig volt egy-két jó kis manőverem. Nagyon sokat köszönhetek neki, hogy elsőre sikerült. Fontos a magabiztosság és ebben segített. :)
2012. aug. 30. 19:11
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
a másik meg hogy nem kötelező mindenkinek jogosítványt szerezni, ha megbukik 100x akkor megbukik, nem alkalmas arrra hogy vezessen kész. Vadászpilótának se mehet mindenki... :D
2012. aug. 31. 07:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!