Neked elsőre sikerült minden vizsgád? (KRESZ vizsga, forgalmi vizsga. )
Figyelt kérdés
B kategóriás jogsi.2012. aug. 29. 10:59
11/34 anonim válasza:
///Mbela
Pont ez, az az alap, hogy átmegy az ember... Ahhoz kell csodát művelni, hogy megbukj! Nézz szét, minden hülye átmegy!(Utsó mondat nem ///Mbela-nak szól!)
12/34 A kérdező kommentje:
Nekem a jövőhét után kezdődik a tanfolyamom, megvettem a tankönyvet is már kb 1 hete, és meg van a gyakorló program legújabb verziója. Már előre tanulok. A programon át szoktam menni 8-10 hiba ponttal, többször is... Hát remélem hogy élesben is menni fog... :)
2012. aug. 29. 19:09
13/34 anonim válasza:
Nekem minden sikerült elsőre most végeztem elsőre :) Nagyon jó volt az elméleti és a gyakorlati oktatóm is :) A szívüket-lelküket kitették értünk, ez főleg a gyakorlati oktatónál fontos :) Sok sikert :)
14/34 A kérdező kommentje:
# 13/13 Gratulálok :), és köszönöm :)
2012. aug. 29. 21:16
15/34 anonim válasza:
Nekem is minden elsőre sikerült (EÜ azt hittem h megbuktam :), Kresz (5hibapont), Rutin, Forgalmi)
16/34 anonim válasza:
11-es: nekem volt haverom évekkel ezelőtt hozzám jáűrt fél évig tesztezni, 6-odjára ment át már a kresszen is, nem tudtam megérteni miért nem sikerült neki hamarabb...
17/34 anonim válasza:
#11 "Nézz szét, minden hülye átmegy!" lol
Az okosak inkább ismételnek egyszer kétszer! XD
18/34 anonim válasza:
Először meghúztak KRESZ-ből (11 hibapont), rutinon egy hibavonal, forgalomban 8. Elsősegély is megvolt elsőre, tehát csak a KRESZ-t néztem be egyszer. De nagyon sok olyat ismerek, aki már az ötödik KRESZ vizsgáját is elrontotta, vannak akik forgalomból már Pesten járnak PÁV-on (pályaalkalmassági-vizsgálat). Ha normálisan begyakorolsz mindent, akkor nem lehet gond. Én rutinon is 2X50 percet vezettem összesen, mégis megvolt elsőre.
19/34 anonim válasza:
Nem értem sokan írján KRESZ-en megbuknak.
Hogy lehet ott megbukni, a kérdéseket be kell gyakorolni és kész.
9 perc alatt végeztem, 68 pontom lett, az a lényeg megvan.
Vezetést azt megértem hogy sokan megbuknak, de a kresz? na mindegy is.
Még az a szerencse B-ből nincs BÜ(vagyis van 5 műszaki kérdés és ennyi), de ha rendes BÜ vizsga lenne, mint C-ből, akkor 10-ből 9 ember át se menne, mert oda tényleg kell tudni és tanulni, nem mint a kresszre
20/34 anonim válasza:
*kreszre
Akkor már csak helyesírásra kell gyúrjál kicsit XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!