Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Erről a benzines ROLLERRŐL mi...

Erről a benzines ROLLERRŐL mi a véleményetek? Vennétek ilyet?

Figyelt kérdés

Egy ilyet tervezek vásárolni. Budapesten lakom. Hol lehetne ezzel közlekedni? Ezzel járnék mindenhova napközben a belvárosban, mivel van egy nagy Mercedes-em, de azzal idegbeteg szoktam lenni a dugókban. Zuglóban lakok, az Örs Vezér tér felé!, Ajtósi Dürer sorra, Kodály Köröndre, Westend közelébe járnék vele rendszeresen, meg még csak úgy pár helyre, ami eszembe jut.

[link]

Járdán lehet ezt használni? Vagy mit szólna ilyenhez egy rendőr?

2012. aug. 28. 20:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
ja, csak keveréket már régóta nem lehet kapni, szóval ha út közben fogy k akkor vehetsz 1 liter oljata azért hogy 1 deci önthess bele. amúgy meg a lakásod is meg az auód is büdös lesz tőle. benzinszg meg kipufogóggáz szagú lesz. egyébként is, hova akarnál te 10 km-nél meszebb menni?
2012. aug. 29. 13:53
 22/24 anonim ***** válasza:

ha lemerül max lábbal hazahajtod.

benzinkút sincs minden sarkon és gondolom nem teli benzineskannával jársz dolgozni :)

2012. aug. 29. 14:14
 23/24 A kérdező kommentje:
Hát, arra gondoltam, hogy hátizsákban mindig lenne nálam egy 5 literes benzineskanna, féligtöltve az ebbe szükséges benzin-olaj keverékkel. Mennék vele ilyen 20 km-s távokat is egyszerre!
2012. aug. 29. 15:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem volt benzines rollerem. Nem igazán nevettek rajtam. Kényelmes volt használni. egy "tankolással" kb 50-60 km távolság tehető meg. A 70km/h sebességet túlzónak találom. Kb 30 km/h sebességnél érzi jól magát. Nem is beszélve a biztonságérzetről. Már az 50 km/h körüli sebesség is nagyon sok(nak tűnhet), és olyankor már a hangja sem vicces. És bár tárcsafékes, a kis kerékméret miatt hosszabb a fékútja. Én konkrétan az Örs Vezér Tere környékéről jártam be a nyugati közelébe. Kerékpárút és jó minőségű utakon teljesen jól használható, de a kis kerékméret miatt érzékenyebb az egyenetlenségekre. Járdán alig mentem, de amikor igen akkor se okozott gondot. A közeg meg nem nagyon kukacoskodik. A 2 év alatt egyetlen egyszer sem állítottak meg vele, pedig rengetegszer találkoztam velük, rámcsodálkoztak illetve jól megbámultak. Sporteszköznek minősül, de ha van "B" jogsi is, akkor tuti nem kukacoskodnak miatta. Világításod mindenképp legyen rajta, és használj valami egyszerűbb bukót is. Hajrá...
2012. aug. 29. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!