Vw Borát szeretnék venni 2.3 benzines motorral. Nincs magyar országon?
Figyelt kérdés
H.autón.Hu-n csak 2 db van.2012. aug. 11. 20:58
1/23 anonim válasza:
Nem elég drága még a benzin, úgy látom.
2/23 A kérdező kommentje:
Nem a benzin drága hanem TE keresel szarul!!!!
Viccet félretéve külföldön dolgozom hál' istennek van még rá pénzem.
2012. aug. 12. 06:02
3/23 anonim válasza:
Nyugi, van pénzem benzinre, de valahogy nekem ésszerűbb 5 literrel járni, a maradék pénzt, meg fontosabb dolgokra félrerakni. Mint pl. ház.
4/23 A kérdező kommentje:
Van házam.......(lakásom)
Amúgy szorozd ki légyszíves mennyit spórolsz egy év alatt....
Mennyi forintot......
2012. aug. 12. 22:10
5/23 A kérdező kommentje:
Ja és számold bele hogy mennyibe kerül egy Tdi Bora mennyivel drágább mint egy benzines....
Szép napot neked..
2012. aug. 12. 22:12
6/23 anonim válasza:
válaszoló járjál elektromos biciklivel, és a bramac cserép mellé megveheted év végén a Plazma TV-t is, nem ésszerűbb?
7/23 anonim válasza:
TDI-hez képest 4 liter különbséggel számolva évi 10e Km-en is 172000Ft a különbség évente. De hát magyarázhatok én...
8/23 anonim válasza:
az lehet, de most nem az volt a kérdés, hogy melyikkel jösz ki fogyasztás ügyileg, ha valaki beír egy benzines A8-asra vonatkozó kérdést akkor is a tdi vw-t fogod javasolni? :D amúgy meg v5-ös borát olcsóbban kapsz mint tdi-t
9/23 A kérdező kommentje:
És ha én csak ezer kilométert megyek?
Mondtam mennyit megyek?
2012. aug. 13. 11:58
10/23 anonim válasza:
Akkor nem veszel autót.
Na mennyit mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!