Erről a benzines ROLLERRŐL mi a véleményetek? Vennétek
ilyet?
Figyelt kérdés
Egy ilyet tervezek vásárolni. Budapesten lakom. Hol lehetne ezzel közlekedni? Ezzel járnék mindenhova napközben a belvárosban, mivel van egy nagy Mercedes-em, de azzal idegbeteg szoktam lenni a dugókban. Zuglóban lakok, az Örs Vezér tér felé!, Ajtósi Dürer sorra, Kodály Köröndre, Westend közelébe járnék vele rendszeresen, meg még csak úgy pár helyre, ami eszembe jut.
a szépség szubjektív. nekem nem tetszik de a kiröhögést azt én is túlzásnak tartom. nem igazán érdekel hogy ki mivel jár.
2012. aug. 28. 22:40
12/24 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség.. Nem azért mert nem akarták kiröhögni. Inkább nézték néhányan, hogy azta... Micsoda gép ez. Szerintem zseniális és egy sima roller még lehet ciki is, de egy ilyen szerintem nem. Csak tényleg azt nem tudom hol lehetne vele közlekedni.
2012. aug. 28. 22:43
13/24 anonim válasza:
Rendben akkor hagyjuk a kiröhögést, ha megveszed úgyis apasztalni fogod, hogy kinek van igaza, meg most nem is lényeg, de ezzel tényleg nem biztonságos a járdán közlekedni és nem is szabad szerintem. Gondolj csak bele, hogy mész 40-el mondjuk az emberek között, akik 5-el gyalogolnak. olyan mint ha auópályán 60-al mennél a belső sávban.
2012. aug. 28. 22:46
14/24 A kérdező kommentje:
Nyilván nem 40-nel mennék a gyalogok között, hanem mondjuk 10-15-el. Éjjel mennék gyorsan, úttesten, meg bicijkli úton, meg egyéb jó minőségű úton
2012. aug. 28. 22:54
15/24 anonim válasza:
Hát akkor vedd meg. De akkor newm értem a kérdés lényegét, mert minden kritikára van egy válaszod hogy szerinted az úgy helyes lesz. Ha nem is érdekel más véleménye kkor minek írsz ki kérdést? Amúgy szerintem hiába mész 15-el, a rendőrök akkor is megbüntetnek, mert a járdán mész. Amúgy szerintem qrva veszélyes lehet egy ilyen szerkezeten állva menni 60-70-es tempót, de ahogy érzed.
2012. aug. 28. 22:59
16/24 anonim válasza:
Jogos. véleményeket kértél. megkaptad majd rávágod hogy az hülyeség. érdekesmód eddig senki sem válaszolta azt hogy azta de jól néz ki.
Mi néz ki jól benne? Egy drága kis hangos tömzsi roller ami mivel kétütemű elég büdös is.
2012. aug. 28. 23:44
17/24 A kérdező kommentje:
Jó, igazatok van, azért válaszoltam igy a kérdésekre, mert csak ellenérveket hoztam fel. A véleményetekre voltam kiváncsi, igen. Viszont ugye azért gondolkozok ennek a vételén, mert lakásban lakok, könnyű oda felvinni, meg úgy mindenhova hordozni, vidékre is, befér az autóba, meg mindenhova. Emellett még abban is jól jön h kicsi, hogy mehetek vele akár járdán. Még ha szabálytalanul is. De elég kemény dolgokat írtatok róla. Abban pedig szintúgy gondolkoztam, hogyha 70 km/h-val elesek vele, végem.
2012. aug. 29. 00:23
18/24 anonim válasza:
de végül is magadnak veszed nem másoknak. ha tetszik vedd meg :)
vannak elektromos változatos is. nem túl nagy hatótáv (15-20 km) de munkába járni elég. lakásban 2 ütemű motort nem tartanék, benzinszag. olajszag és az a jellegzetes füstszag.
Elektoromos roller emiatt mindenképp kizárva. Nagyon kicsi a hatótávja és ha lemerül, cseszhetem. Ez meg legalább ha kifogy a benzin, fogom, azt megtankolom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!