Miért vannak az emberek annyira oda a Ferrariért?
Figyelt kérdés
Mindig azzal vannak oda,hogy hogy megy meg milyen drága!Közben pl.egy Pagani Zonda R mind teljesítményben mind árban lealázza.A Nordschleifén ez tartja a rekordot is 6:47-el!! az utcai autók között.2,7 alatt van százon és 351 a vége.ezt egy Ferrari mikor éri fel? http://www.youtube.com/watch?v=YPd0ATqvoJM 2012. aug. 28. 16:30
1/15 anonim válasza:
Csak a gyerekek vannak oda.Szerintem.Akiket én ismerek magasról tesznek a Ferrarira.Persze ez már ilyen kultikon formában megy,hogy ,,Ha felnövök lesz Ferrarim!''.Amúgy meg mert az az ismertebb
2/15 anonim válasza:
ennyi erővel mindenki vegyen Bugattit mert az a legdrágább?
Utcán tök mindegy hogy hány perc alatt megy körbe az autó a Nordschleifén és az is mindegy hogy 2,7 vagy 3,5 másodperc alatt van százon az autó. Pályára meg nem minden tulaj viszi ki az autóját.
És mellesleg a Zonda R nem közlekedhet a közúton.
3/15 A kérdező kommentje:
Akkor miért tartozik az utcai autók közé? Minek van rajta index?
2012. aug. 28. 16:52
4/15 anonim válasza:
Akkor nem vagyok egyedül, nem csak én utálom a Ferrarit :D
5/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
az első belinkelt cikk nem teljesen pontos ugyanis nem 10 hanem 15 darabot gyártottak le. Ettől függetlenül ha meglenne rá a pénzed se valószínű hogy tudnál venni egyet.
7/15 anonim válasza:
árban nem az az autó aláz amelyik drágább , hanem amelyik olcsóbb, a pagani zonda R kb 400 millió ft-ba kerül, a ferrarik mind 10 millió alattiak, kivéve a ritka, gyűjtemény db-okat... 400 millió ft-ért a ferrari is tudna olyan autüt csinálni, mint a zonda... vagy most akkor mutassak neked videot twin turbos ferrari f50-ről, vagy enzóról, ami tudja ezeket a menetteljesítményeket? Egyébként szerintem itt mostanában nemis a ferrarik a legnépszerűbbek, hanem a lamborghini gallardo, meg murchielago, mindenki ezektől van elájulva...
9/15 anonim válasza:
ja és azt elfelejtettem, hogy a ferrari az egy etalon, nagy múltú supersportkocsi gyártó cég, hagyománya van, plusz rengeteg filmben szerepelt, emiatt stb., egy autót nem kifejezetten a számadatok alapján szeretünk
10/15 anonim válasza:
és az Audi R8. Azért is rengetegen vannak oda.
a leggyorsabb kört elért utcai autó az a Radical sr8lm.
és ezzel minden gond nélkül hazavezethetsz a pályáról.
http://www.youtube.com/watch?v=J0Ry1l8dtOM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!