Mért vesznek az emberek sportmotorokat?
Arra lennék kíváncsi hogy a magyar emberek ezekre a szörnyen szer útakra mért vesznek kis rúgóutú kényelmetlen sportmotorokat.Akkor inkább aki aszfalton használja mért nem vesz supermoto-t
(egyébként az én véleményem az hogy az vesz sportmotort aki nem tud terepen motorozni)
Az vesz sportmotort, aki nem tud terepen motorozni? Lehet, hogy nem tud, de lehet azért nem, mert nem is akar. Mit vársz az emberektől? Amiért neked a terepezés bejön, ezért vegyen mindenki endurot, crosst, meg supermotot, és soha senki ne használja többet közúton közlekedésre a motort, csak terepen? El sem férnénk annyian a pl. budapesti motorosok a a Margit szigeten.
Én meg pont azon gondolkodtam, a múltkor, hogy kinek tetszenek a hónaljszellőztető chopperek, és a crossok. De azért mert nem tetszenek nekem, az nem azt jelenti, hogy aki nem megy sportmotorral, az mondjuk nem tud gyorsan motorozni, vagy normálisan, vagy nem tud rendesen dönteni a nagy kanyarban. Mert más azt szereti, az tetszik neki, és mindenki azt csinál amit akar.
Mindenkinek más az ízlése, én 10éve terepezek, de nekem is megfordult a fejemben a speedgép, csak nem találtam olyat amin kényelmesen elférek a majd 190 centimmel.
Egyébként meglepődnél, sok ismerősöm van aki enduróról ült át sportmotorra. Általánosítani meg sosem szabad. :)
miért kéne mindenkinek szeretni a terepezést? ez kb. olyan mint hogy csak az vesz sportautót aki nem tud rallyzni.
én meg pl. szeretnék egyszer egy nagy motort (Intruder vagy akár Harley bár azt aranyáron mérik) mert engem a terepezés egyáltalán nem vonz egy olyan motorra ami pedig pár másodperc alatt 100-on van és meg sem áll 300-ig szintén nem szívesen ülnék fel. Mindenkinek más az ízlése.
azért mert a supermotonak semmi értelme
rohadt sokat fogyaszt, kényelmetlen, és annyira nem is megy mint egy sportmotor, nincs olyan tapadása ezáltal sokkal rosszabban gyorsul, a terep meg elég sok motorost hidegen hagy, vagy ha mégse, akkor sokkal jobb választás egy cross motorra beruházni nagy terepeseknek
Gondolom azért veszik mert nekik az tetszik.Meg persze van az a divatmotoros réteg aki azért mert az a divat.
Nekem tetszenek a supermotok is, bár ha lenne rá pénzem akkor egy jókis endurót vennék, azok tetszenek igazán :)
Nameg a régi gépek, de az más kategória.
A supermoto kb egy enduro utcai gumikkal, nem szar a tapadása, a 60-70lovas egyhengeres blokkhoz bőven elég.
Cserébe könnyebb és jobban manőverezhető mint egy sportmotor, viszont nem megy annyira.
Nekem is két garnitúra felnim van, az egyiken terep, a másikon meg utcai gumikkal, kb 20perc kicserélni őket. :)
Na de akkor szerintetek mi éri meg jobban egy enduro szupermoto szettel és enduro szettel vagy csak egy sima sportmotor.
döntsétek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!