Mért vesznek az emberek sportmotorokat?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy a magyar emberek ezekre a szörnyen szer útakra mért vesznek kis rúgóutú kényelmetlen sportmotorokat.Akkor inkább aki aszfalton használja mért nem vesz supermoto-t
(egyébként az én véleményem az hogy az vesz sportmotort aki nem tud terepen motorozni)
2012. jún. 27. 20:13
11/11 anonim válasza:
nincs ilyen , hogy mi éri meg jobban, kinek ez, kinek az, ha racionalitást nézzük egyik sem, mi éri meg jobban? egy crossmotor, vagy egy gyorsasági? Ezek értelmetlen kérdések, az átlag ember szempontjából akit nem érdekelnek a motorok egyik sem...éni szeretem a supermotokat, van is a családban 1 és szoktam hajtani néha, de ha kimész az országútra, vagy főútra, oda az kevés, autópályára meg főleg, de városba jó a supermoto, meg rosszabb mellékutakra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!