Miért szidja az emberek többsége a keeway 50-es robogókat?
konkrétan a focusokat néztem ,de mindenki azt mondja hogy a keewayek úgy ahogy vannak sz*rok ,de van 1 ismerősöm akinek van 1 focusa 5 éve neki hibátlanul működik 0 KM esen vették + volt itt a környéken egy embernek és ő is meg volt vele elégedve , de eddig akik szidták azoknak nem volt csak hallott valakitől valamit és azért sz*r , indokot nem mondtak ,hogy miért csak annyit ,hogy ne vegyek olyat
a válaszotokat előre is köszönöm !!!!!!
Mert a legyártott/működőképes példány arány kb 1000/2
Szóval a környékieknek mázliuk volt. AMúgy meg szarul rakják össze a dolgokat, szar dolgokból, ez szerintem elég indok.
Az emberek többségének a robogók általánosságban nem tetszenek.
A keewayek pedig szerintem még az átlaghoz képest sem túl szépek.
Hogy mennyire működnek, azt nem tudom.
Nekem keeway focusom van, 50-es 2T, 0 km-el vettük.
Egyetlen egy dolgot aláírok: van benne 6.000 km és még nem állt meg soha, de ettől függetlenül egy hatalmas f0scsomó, mert.
- 3-4 nap után kiszárad karburátor és nem lehet elindítani, csak ha befecskendezel 1-2 ml benzint a karbutárotba vagy a csövébe
- A riasztója / távirányítós indítója már 2 hónap után bemondta az unalmast és valami zárlatos is benne a kezdetektől, pár hét állás után úgy leszívja az akksit, hogy már tölteni sem lehet többet és kuka...
- minden zörög / kattog / lötyög rajta, pedig földutat még nem is látott. A tükrök konkrétan kilötyögtek és kikopott rajtuk a menet, visszarakni már nem lehet többet
- minőségileg (sem anyag sem teljesítmény) össze sem lehet hasonlítani egy normális robogóval. Nekem előtte egy malaguti volt, csak sajnos ellopták...
- 4 litert fogyaszt 100 km-en (....)
- Cserébe 65 a végsebessége fojtás eltávolítása után, amit csak lejtőn hátszélben lehet egy 70 kg-os emberrel produkálni. A valós utazója kb. 55 (csak jelzem, hogy a 12 éves malaguti robogómban volt 15.000 km, 80 volt a végsebessége és akárhogy húzta neki az ember 2,5L-nél nem fogyasztott többet!)
Hát, szerintem ezért szar a keeway, a focus meg pláne!
2t.
Sajnos arra már nem emlékszem milyen típus volt, csak arra, hogy fekete színű :)
# 6
Ez butaság, a 4T-kt akár 2 L alá is mehetnek egy átlag 2T pedig max 3-3,5L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!