Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vizsgázni ugyan azzal az...

Vizsgázni ugyan azzal az autóval szoktak, vagy kell, mint amivel az oktatóval tanultunk vezetni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos igen.
2012. aug. 27. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért sajnos? Persze hogy azzal kell ,elég érdekes lenne ha pl egy Suzuki Ignisen tanulnál vezetni, a vizsgára meg át kéne ülni egy Mondeoba, garantáltan megbuknál mert nem lennél hozzászokva.
2012. aug. 27. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Kezdő sofőrt átraksz másik autóba, mint amivel tanult, 10ből 1 menne át, az is mák lenne. Nagyon számít, hogy egy kezdő mennyire ismeri az autót, dieselből átraknák benzinesbe és az lenne 15 perc, amíg elindulnak.
2012. aug. 27. 15:27
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Ez jó hír, 1 mert ugye azon tanultunk meg vezetni... 2, ugyan olyan az autónk, mint az oktatónak.

2012. aug. 27. 15:30
 5/8 A kérdező kommentje:
*oktatóé
2012. aug. 27. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Kis autón tanultam, utáltam. Jóval nagyobb motoros autóm van, soha olyan gondjaim nem voltak, mint abban a kis kocsiban.
2012. aug. 27. 16:04
 7/8 anonim ***** válasza:
6# Azért nem mindegy, hogy dízel vagy benzines!
2012. aug. 27. 16:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem ostoba, nem tudta, kérdezett, ennyi. Senki nem tud mindent elsőre, gondolom te sem tudod a kompresszióértékeket az M20B25 blokknál, én meg nem tudom az agy temporális lebenyének kóros elváltozásait.
2012. aug. 27. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!