Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonosok! Miért nem mentek...

Simsonosok! Miért nem mentek egy simsonos fórumra minthogy itt telenyomjátok ez oldalt ugyan azzal a 2 kérdéssel csak másképp megfogalmazva?

Figyelt kérdés
Elég idegesítő és szerintem nem csak én vagyok vele így... Tudom hogy ez az oldal arra szolgál hogy kérdezzetek, de ha egy ember kérdez autóról valamit kap összesen 1 választ, mert az emberek többsége fel sem jön már a simsonos kérdések miatt :(
2012. aug. 17. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Adom! Amúgy ez a legjobb magyar fórum. www.simson.hu
2012. aug. 17. 18:14
 2/11 anonim ***** válasza:
22%
Én meg a siránkozást unom a Simsonos kérdések miatt. Na, akkor neked is takarodó.
2012. aug. 17. 19:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg lehetne csinálni ennek egy külön topicot ''veterán, régi járművek'' vagy ilyesmi
2012. aug. 17. 19:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez van, ellene nem tudsz tenni. Bele kell törődni.

Néha nekem is kicsit sok a Simsonos kérdések hada, de örülök, ha tudok valakinek segíteni.

2012. aug. 17. 19:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért lássuk be, hogy autós kérdés is elég sok van.
2012. aug. 17. 19:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem a simsonos kérdések egyáltalán nem zavarnak.

Az viszont zavar, hogy valaki kérdez egy motorról és 100%, hogy előbb utóbb előmászik a barlangjából valami troll, aki megmondja, hogy a simsona legkirályabb, mert 2 deci benzinnel megy 300 km-t 120-as átlagtempóval és 5 éve még olajat sem cserélt benne ezért minden más sz@r. Ez valóban unalmas.

2012. aug. 17. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Engem nem izgat!!!

(egy MZ-zés) :)

2012. aug. 17. 20:42
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én nem is mondtam hogy autós kérdésből kevés van csak már zavaróan sok a simsonos kérdés.

2. válaszolónak: Én nem azt mondtam hogy takarodj meg ilyenek hanem arra akartam kilyukadni hogy használják a keresőt vagy olvasson vissza.

Az a legdurvább hogy nem értek a simsonokhoz, de annyiszor olvastam már itt GYK-n hogy megtanultam pl: 15-ös fogaskerék van rajta, és ha 16-osat rak fel csalni fog a mutató. Oldaldekni: nem tudom mi a tököm az de mindenki azt akarja színezni :D

2012. aug. 17. 21:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Hülyeség az oldal deknit színezni mikor tükörre is fel lehet polírozni! :)
2012. aug. 18. 09:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Valóban, nerkem nem mondtad, hogy takarodjak, viszont a simsonosoknak igen ("miért nem mentek el?).

Igazából nem értem a problémádat. Valóban, sok ostoba van, aki nem képes a keresőt használni, de ez a csoport nem korlátozódik a simsonosokra. Ugyanígy ki lehetnél akadva a "B125-tel vezethetek-e Hayabusát?", a "Terhes lehetek-e?", a "Véreset hány a kutyám de nem akarom orvoshoz vinni" és hasonló kérdésekre is. Miért pont a simsonosokkal van bajod? Közlekedés? Igen. Kérdés? Igen. Akkor?

2012. aug. 18. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!