Simsonosok! Miért nem mentek egy simsonos fórumra minthogy itt telenyomjátok ez oldalt ugyan azzal a 2 kérdéssel csak másképp megfogalmazva?
Ez van, ellene nem tudsz tenni. Bele kell törődni.
Néha nekem is kicsit sok a Simsonos kérdések hada, de örülök, ha tudok valakinek segíteni.
Engem a simsonos kérdések egyáltalán nem zavarnak.
Az viszont zavar, hogy valaki kérdez egy motorról és 100%, hogy előbb utóbb előmászik a barlangjából valami troll, aki megmondja, hogy a simsona legkirályabb, mert 2 deci benzinnel megy 300 km-t 120-as átlagtempóval és 5 éve még olajat sem cserélt benne ezért minden más sz@r. Ez valóban unalmas.
Engem nem izgat!!!
(egy MZ-zés) :)
Köszönöm a válaszokat! Én nem is mondtam hogy autós kérdésből kevés van csak már zavaróan sok a simsonos kérdés.
2. válaszolónak: Én nem azt mondtam hogy takarodj meg ilyenek hanem arra akartam kilyukadni hogy használják a keresőt vagy olvasson vissza.
Az a legdurvább hogy nem értek a simsonokhoz, de annyiszor olvastam már itt GYK-n hogy megtanultam pl: 15-ös fogaskerék van rajta, és ha 16-osat rak fel csalni fog a mutató. Oldaldekni: nem tudom mi a tököm az de mindenki azt akarja színezni :D
Valóban, nerkem nem mondtad, hogy takarodjak, viszont a simsonosoknak igen ("miért nem mentek el?).
Igazából nem értem a problémádat. Valóban, sok ostoba van, aki nem képes a keresőt használni, de ez a csoport nem korlátozódik a simsonosokra. Ugyanígy ki lehetnél akadva a "B125-tel vezethetek-e Hayabusát?", a "Terhes lehetek-e?", a "Véreset hány a kutyám de nem akarom orvoshoz vinni" és hasonló kérdésekre is. Miért pont a simsonosokkal van bajod? Közlekedés? Igen. Kérdés? Igen. Akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!