Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simsonosok! Miért nem mentek...

Simsonosok! Miért nem mentek egy simsonos fórumra minthogy itt telenyomjátok ez oldalt ugyan azzal a 2 kérdéssel csak másképp megfogalmazva?

Figyelt kérdés
Elég idegesítő és szerintem nem csak én vagyok vele így... Tudom hogy ez az oldal arra szolgál hogy kérdezzetek, de ha egy ember kérdez autóról valamit kap összesen 1 választ, mert az emberek többsége fel sem jön már a simsonos kérdések miatt :(
2012. aug. 17. 18:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szerintem nem idegesítő néha hasznos is, a simson.hu-n is sokat segítenek csak kicsit kacifántos h melyik kérdésre melyik a válasz

de f@szom azokba aki mindig olyan kérdéseket tesznek fel, hogy ,,melyik a jobb a simson vagy a ...,, olyan motort vegyél ami tetszik és amire van pénzed, a többiek sértő véleményeit megy sz@rd le!!!

2012. aug. 18. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!