Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha most augusztusban szerzem...

Ha most augusztusban szerzem meg az "A" korlátozott jogosítványt, akkor mikor mehetek korlátlanból vizsgázni?

Figyelt kérdés

2012. aug. 22. 10:48
 1/6 anonim ***** válasza:

A feltételei: 2év alsóbb kategóriás gyakorlat, vagy betöltött 21. életév , 2013 január 19.-tól betöltött 24. életév.

Tehát 2év múlva, vagy ha előbb töltöd a 24-et akkor előbb is.

2012. aug. 22. 11:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ. Akkor ez a 2 éves előélet az Ak.-val kapcsolatban nem változott, mert anno mikor a B-t csináltam dettó ez volt. Jövőre akkor lényegében azok szívják meg, akik letették az A1-et. 2 év Ak, és jöhet a korlátlan, juhéé ;)
2012. aug. 22. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:

A1-nél is számít a 2év, abból is mehetsz A-ra. :)

Azok szívták meg akik arra spekuláltak hogy betöltik a 21-et és akkor teszik le 0-ról indulva az A-t, na ők tényleg megszívták.

2012. aug. 22. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Na meg azok akik ara számítottak hogy majd különbözeti vizsgával csinálnak nagyobb kategóriát.

Ezt ugye ez évben eltörölték részben. 1 éven belül lehet csak különbözetit csinálni, utána meg mindent újra kell csinálni és fizetni...

2012. aug. 22. 12:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Mit értesz "különbözeti vizsga" alatt?
2012. aug. 22. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Különbözeti vizsga amikor a KRESZ tanfolyamot és vizsgát nem kell újra megcsinálni.

Asszem forgalomból és rutinból ugyanaz az óraszám, de ebben nem vagyok teljesen biztos.

És persze így jóval olcsóbb az egész.

2012. aug. 22. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!