Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy motorba fedélzeti...

Atomanti19 kérdése:

Ha egy motorba fedélzeti computer van az mire jó?

Figyelt kérdés

láttam sok motornál hírdetések között hogy be épített fedélzeti computer!

ez mire jó?

mért hasznos?

2012. aug. 26. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez inkább csak ilyen kényelmi extra. Elmegy egy autó vagy motor fedkomp nélkül is. Digitálisan kijelez neked mindenféle információkat az aktuális fogyasztástól kezdve egészen akár a gumik pillanatnyi nyomásáig.
2012. aug. 26. 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:
ja értem köszönöm :D
2012. aug. 26. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért jó, mert sok olyan dolgot tud, amik nélkül ugyanolyan jól tudnál autózni, motorozni, csak így kényelmesebb.

A fedélzeti számítógéppel lehet átlagfogyasztást számoltatni, képes szöveges hibakijelzésre és hasonló okosságokat tud. Nem lényeges, hogy legyen, nélküle is lehet élni, de ha van, az sem zavaró (kivéve, mikor sikerül kifogni egy olyan darabot, ami mindenért csipog és kolompol).

2012. aug. 26. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Motornál nem is a hibakódkijelzés szokott jellemző lenni, hanem a 0-100as gyorsulás, 80-120-as sprint, köridő és egyéb okosságok kijelzése, pályán hasznos dolgok.

/Egyébként egyszer volt nálam egy amerikai piacos Ford F150, az felért egy zenekarral, ha bal herém félrecsúszott azért is elkezdett kolompolni, és ki sem lehetett kapcsolni, 2nap alatt megutáltam./

2012. aug. 26. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!