Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire jó az autóban a fedélzeti...

Mire jó az autóban a fedélzeti computer?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 16:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Parasztvakítás,a régi vasakban nem volt,és jelentem anélkül is tudtunk piszok jókat autózni .
2011. ápr. 28. 16:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom, de mire jó?
2011. ápr. 28. 16:21
 3/12 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 28. 16:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Sokmindenre, gyakorlatilag minden infót megtudhatsz belöle, de a "legfontosabb" a fogyasztás, talán hömérséklet...

A többinek nem látom értelmét, mivel régen is megvoltunk nélküle. Szerintem iszonyatosan balesetveszélyes, mert sokan menet közben buzerálják.ö

2011. ápr. 28. 18:06
 5/12 anonim ***** válasza:
arra jó , hogy elromoljon és utána a gatyádat ráköltsd.
2011. ápr. 28. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Így van.A magas árért megtudhatod,a hőmérsékletet,az átlagfogyasztást...nem is folytatom ezt a sok marhaságot.Ez arra jó,hogy úgy érezze a sofőr,hogy kommunikál az autóval.Nem kell gondolkodni,hanem a cpu kiszámolja,megméri,kimutatja,figyelmeztet.Én egyet tudok,nincs olyan funkciója neki,amit az ember józan,paraszti ésszel ne tudna helyettesíteni.A többi meg baromság.
2011. ápr. 28. 22:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Olyan adatokat szolgáltat ráadásul az orrod elé vetítetten melyeket csak sok idő és számolgatás után tudhatnál meg csak.

Jóval kényelmesebb bár elsődlegesen nem ez a szempont hanem a könnyebb ellenőrizhetőség,összehasonlítás,korrigálás.

Tehát MEGKÖNNYÍTI a dolgodat.

2011. ápr. 29. 11:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Meg esetleg szól, hogy mikor cserélj olajat stb., csak kényelmesebb lesz tőle az információszerzés a kocsidról, másra nem nagyon.(Persze van egyéb funkciója, vagyis lehet.)
2011. ápr. 29. 14:35
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A használt autó kereskedők amúgy el tudják állítani, hogy ne írja ki azt ha olajcserére kellene vinni?

2011. ápr. 29. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt simán átlehet írni,csak néhány gombot kell hozzá a műszerfalon megnyomni.
2011. ápr. 29. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!