Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert nem mukodik a kozpontizar?

Miert nem mukodik a kozpontizar?

Figyelt kérdés
van egy renault 1 megane-om 96bol es nem mukodik a kozponti zar csak kulcsal tudom zarni,hiaba csereltem elemet
2012. aug. 25. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Mióta nem működik?
2012. aug. 25. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:

1.) A belső visszapillantó mellett van az infra vevő, arra kell irányítani a kulcsot!

2.) A Megane kulcsoknak van egy nagy hibája: időnként leszakad az infra LED a panelról! Kapcsold a telefonodat fényképezés módba, majd a távirányítót fordítsd az optika felé. Nyomd meg a gombot, ekkor villognia kell a kulcsban lévő kék LED-nek.

2012. aug. 25. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Jobban átgondolva a dolgot lehet, hogy teljesen kiiktatta valaki az egész központi zárat, mert az működteti az indításgátlót is. Legalábbi az én Renault-jaim nem indulnak be, ha kuccsal nyitom az ajtót, vagy nyitva hagyom 5 percig és beszállás után nem zárom-nyitom távirányítóval egyszer. ('96-os Laguna, '97-es Megane Scenic, és a sógornőm '96-os Megane-ja sem)
2012. aug. 25. 11:56
 4/7 A kérdező kommentje:
lassan egy eve nem mukodik.azelott egyszer egszer meg mukodott de akkor sem mindig.
2012. aug. 25. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor előbb a kulcsot ellenőrizd ahogy leírtam fentebb, ha leszakadt a LED, 2 perc alatt meg lehet csinálni.

Ha a távirányító jó, akkor nézd meg a biztosítékokat, végső esetben a zármotorokat ellenőrizd (bár egyszerre 6 ritkán romlik el)!

Ja és erről jutott eszembe: a belső gombbal záródnak-nyílnak az ajtók?

2012. aug. 25. 17:20
 6/7 A kérdező kommentje:
a biztositekokat hol talalom? a belso gombal zarodnak siman
2012. aug. 27. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha a belső gombbal záródnak-nyílnak az ajtók, akkor a zármotorok, biztosítékok, zárvezérlő nem lehetnek hibásak!

A távirányítót leellenőrizted? A belső tükör melletti vevőről nincs lecsúszva a csatlakozó?

2012. aug. 27. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!