Simson 16n3 karbinál ez normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A helyzet az, hogy van egy 16n3-2-es karbi a motoron és jó az úszószint, totál ki lett pucolva fúvókák nincsenek eldugulva és kevesel a motor. A plomba a keverékállító csavar felett még ott volt, de már látszott rajta, hogy piszkálva volt. Múltkor leszedtem és megnéztem, hogy mennyire van kitekerve. A helyzet az, hogy elkezdtem befele tekerni és számolni mennyit tekerem be és még 12 fordulat után sem volt teljesen betekerve. Lehet egyáltalán ennyit tekerni kifelé úgy, hogy még a helyén van? Én már gondoltam arra, hogy a menet lehet megszakadva. És létezik, hogy azért kevesel állandóan a motor, mert túl sok levegőt kap?
2012. aug. 23. 20:21
11/13 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem. Hanem, hogy még mindig nem olyan amilyennek lennie kéne. Amúgy ez a 3.-ik és a másik 2 sokkal jobban húz alacsony fordulaton is. Ezzel effektíve nem is lehet fogyasztáskímélően menni, meg nem szedi úgy a "lábát" mint ahogy egy normál simson. Viszont az tény, hogy ez az első simsonom, amelyiken 16n3-as karbi van. Nekem az n1 jobban bejött, azokat egyszerűbben be bírtam állítani.
2012. aug. 25. 11:18
12/13 A kérdező kommentje:
Ja meg 4-esbe fél gázon csak 40-45-el megy, pedig elvileg többel kéne mert hosszú 4. van benne.
2012. aug. 25. 11:26
13/13 kgpassat válasza:
Próbálj meg a tűvel játszani.
A hosszú négyet félgázon nem hiszem, hogy leforgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!