Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Porsche Panamera szerintetek...

A Porsche Panamera szerintetek " maffiózós"?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kimondottan csúnya, de attól még nem rossz! Ha maffiózósra kell kiváló választás!
2012. aug. 23. 20:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Épp azért tettem fel a kérdés, hogy megtudjam, milyen az emberek reakciója egy ilyen láttán...
2012. aug. 23. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Hogy ne értsük félre egymást poénból írtam. Igazából nekem a hátulja nem tetszik és szerintem túl hosszú az autó. Egy Porsche-tól nem ezt várom, mert mikor meghallod a nevet rögtön a 911-es jut eszedbe ami ugye nagyon rövid. Ez meg úgy néz ki mintha hasonlítana a 911 elejéhez közbe félúton meg hozzácsaptak egy limuzint. :) Első voltam.
2012. aug. 23. 20:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi a reakció? Szegények és középosztály: ez biztos lop, csal, bűnöző, politikus. Gazdagok: nemrossz.
2012. aug. 23. 23:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem maffiózós. Talán a Porsche legcsúnyább modellje...
2012. aug. 24. 08:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem! Nekem, ős-Porsche-fan-nak inkább bizarr, ahogy a Porsche a sportkocsiktól eltérő szegmens felé nyitott.

Amúgy a feladatot tökéletesen megoldották, mert a Cayenne az SUV-k között a legjobb lett, még terepezni is tud, a Panamera meg a luxus-sport szedánok között lett a legjobb, ami valós sportkocsi teljesítményt nyújt a luxus mellett.

Viszont nagyon messze estek a fától, attól az ős Porsche mítosztól, mint a 356, 550 Spyder vagy a korai Carrerák.

Az meg, hogy maffiózós vagy buflákbunkós egy autó, az csak magyar sztereotípia, amivel nem kell foglalkozni.

2012. aug. 24. 08:58
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem tetszik külsőre, bár annyira talán nem maffiózós sztem
2012. aug. 24. 10:00
 8/11 anonim ***** válasza:

ha maffiózósat akarsz vegyél egy escelade-t.

a minap láttam egyet, igaz az fehér volt, de úgy is ütött, hát még feketében lesötétítve milyen lehet:O, az biztos h én tartanék tőld ha egy olyanból szálnál ki:)

(és annyira nem is drágák használtan, bár biztos bezabálja az életedet)

2012. aug. 24. 10:07
 9/11 anonim ***** válasza:
az emberek 80%-a szemében maffiózós ebben biztos lehet, mde mindenképp ez jut róla eszükbe: "lop-csal-hazudik", ez persze nemcsak a panamerara igaz, hanem minden drága autóra, de amugy meg maffiózós leginkább a színkombinációtól lesz, meg a kerekektől, ha koromfekete komolyabb limuzint látnak az emberek sötét üvegekkel, az már mingyár maffiózós, például lehet az egy 10 éves opel omega is... ellenben a panamera valami barátságosabb színösszeállitásban, értelmes kerekekkel, ha valami normális ólszituáltan kinéző fószer vezeti, talán nem annyira, persze az mindenképp lesül arról a kocsiról hogy méreg drága...
2012. aug. 24. 11:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem mondanám maffiózósnak. Nem szeretem a Panamerat, kirázza a vesekövemet.
2012. aug. 24. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!