Suzuki swift-ben milyen gyakran vagy mennyi km után kell motor olajat és váltó olajat cserélni?
Figyelt kérdés
2003-as, 1.0 motorral.2012. aug. 22. 13:55
11/12 anonim válasza:
A motorolajat 10Ezer km-ként illik cserélni! Ha valami tesco-s löttyöt veszel bele, azt ajánlatosabb jóval előtt kb. 8Ezernél lecserélni (egyik ismerősöm évek óta így csinálja, évente 3-4x cserél olajat és eddig még nem lett belőle problémája).
Ami a váltót illeti az olajcserével nem leszel előrébb! Kb. 2-3Ezer Ft az olaj literje és olyan 2-2,2 Liter kell bele! Én is lecseréltettem, mert nekem is bacakodott a lüki, + a 2-es is! Most annyival jobb, hogy ha felmelegszik az olaj a 2-est már szépen veszi, csak nem szabad bele erőltetni, mint valami idióta, hanem szépen óvatosan.
12/12 anonim válasza:
Én ha rükvercbe akarom tenni akkor benyomott kuplungpedáll mellett 1 esbe teszem, nem engedem fel és utánna teszem rükibe és már nem is recseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!