Miért dobja ki a fokozatokat a riga 22 motor?
Figyelt kérdés
A blokkja fel lett újítva beállítottam a váltót de előfordul hogy nem vagy csak néha talál fokozatot.2012. aug. 20. 10:51
2/10 A kérdező kommentje:
Az olaj nem lehet, felöntöttem a nívó szintjéig 10w40-es olajjal; köszi a választ.
2012. aug. 20. 11:09
4/10 anonim válasza:
Egyébként úgy tudom hogy a kormányon a bal oldali markolatban van valami kis pöcök ki kopva, és ezért dobja ki. Lehet hogy egy tisztítás és egy kis olajozás segíthet rajta. De inkább kérdezd meg a Riga.hu fórumán. Ott biztosan tudják a választ.
5/10 A kérdező kommentje:
igen ez is lehet az oka de az az érdekes hogy a felújításig működött
köszi a segítséget
2012. aug. 20. 13:40
6/10 Atswarlord válasza:
Akkor lehet, h mégis olaj, mert oda nem 10W40 motorolaj, hanem 80W90 hajtóműolaj kell!
7/10 anonim válasza:
Hát igen, lehet hogy nem szereti a váltó a motorolajat. :D
8/10 anonim válasza:
A váltó bowdenen tekergetni próbáltál?
9/10 Adrián1999 válasza:
Azért dobja ki, mert momdjegyik rigának szar a váltója!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!