Milyen 250 es motort vegyek?
"az atpapirozasat megoldom"
Aztán hogy? Ha sikerül leveszem a zoknimat előtted, meg viszek hozzád 20 kuncsaftot.
Amúgy nézz NSR125-öt, az alapból 30ló, a japó belpiacos 40, rengeteg van belőle A1-re papírozva.
Most már meglehet oldani a dolgot úgy hogy elviszed műszakira a nagyobb gépet erre az időre megoldod hogy elfojtod a motort mert ha jól emlékszem már a lóerőt nézik a jogosítványnál és nem a köbcentit.
Az a baj hogy kiegészítő 125 jogsi nem a megfelelőbb dolog mert egy keveset még hozzáadhattál violna és letehettél volna nagymotorra jogsit és akkor már mondjuk 200-ért már egy jó használt nagymotort veszel anélkül hogy a höbcentit nézed.
ez nagyon állat [link]
Utolsó totálisan félrebeszél...
Már hogy a viharba ne néznék a köbcentit?! Meg vittél te már bármit is vizsgáztatni? 100 vizsgaállomásból kb. 1-en tudnak teljesítményt mérni hitelesen, legtöbb helyen megnézik a gépet, megmérik a károsanyag-kibocsájtását, ellenőrzik a motor és alvázszámot és viszont látás. Viszont a motorszámból azonnal kiderül, hogy hány ccm a motor.
Tudtommal nézik a motor teljesítményét.
Konkrétan ismertem is egy gazdag srácot akinek az apja elintézte úgy a dolgot hogy visszamínősitette kw-ban a motort hogy a fiú tudjon nagyobb motorral motorozni,és ha jól tudom most már a kategóriákat is kw-hoz vannak hozzákötve és nem köbcentihez.De ha nem hiszitek el akkor járjatok utána.Pénzért mindent meg lehet oldani!!!
Még valami.
Multhét szerdán vizsgára vittem egy kocsit.Amúgy felháborító hogy kenőpénz kell ahoz is hogy rendben menjen át a vizsgán egy tökéletes műszaki állapotban lévő autó!
#4: Inkább maradj csöndben.
"Most már meglehet oldani a dolgot úgy hogy elviszed műszakira a nagyobb gépet erre az időre megoldod hogy elfojtod a motort mert ha jól emlékszem már a lóerőt nézik a jogosítványnál és nem a köbcentit. "
Nem lehet átpapíroztatni, pont azért mert nem hülyék, egyértelmű hogy a folytás a vizsga után 5perccel már nem lenne a gépben.
A jogosítványnál meg az Akorlátlan alatt számít a köbcenti IS meg a teljesítmény IS.
Ennek a mondatnak amúgy sincs értelme.
"Az a baj hogy kiegészítő 125 jogsi nem a megfelelőbb dolog mert egy keveset még hozzáadhattál violna és letehettél volna nagymotorra jogsit és akkor már mondjuk 200-ért már egy jó használt nagymotort veszel anélkül hogy a höbcentit nézed"
Egy keveset hozzárakott volna és valóban, lenne egy korlátlan jogsija, feltéve hogy betöltötte a 21-et, ami szerintem nem valószínű, különben nem azt csinálta volna.
200-ból meg olyat kapsz aminek véres a torka vagy valami kínai csoda, az értelmes, nem szénnéhajtott, 3x törött, döglődő motorú kategória 250-300környékén KEZDŐDIK.
Az meg hogy A1-es jogsihoz 250-es ZZR-t meg FZR-t ajánlgatsz még viccnek is rossz, ha láttál már motort közelről tudnod kell hogy a rendőri ellenőrzésnél körberöhögik ha azt próbálja beadni hogy 125-ös és 15lovas gépen ül.
Ha nem értesz valamihez legalább utánaolvashatnál, google a barátod, de inkább maradj csöndben.
Kérdező, te meg véletlenül se hallgass rá.
A kenőpénzes dologról meg annyit hogy vagy rossz helyre vitted, vagy nem volt rendben a gép, különben NEM kell perkálni.
Ez a pénzes dolog is addig működik amíg ki nem fog egy rendőrt aki komolyan gondolja és elküldi az NKH-hoz, onnantól kezdve bukó. Meg egy balesetnél is.
Normál műszakin pedig NINCS teljesítménymérés. Egyrészt mert nem 2ft egy mérőpad, másrészt a központi nyilvántartóban bennevan a típus, ellenőrzünk egy motor és alvázszámot, ha stimmel akkor oké, és ennyi.
vedd figyelembe hogy a műszaki vizsgaállomásokon hazudozó keselyűk vannak!és nem volt probléma a kocsival amit vittem és már hazudni akartak a világításról hogy nem jó,pedig elötte megnéztem mindent rajta.Erről ennyit!!!
és a rendőrök is bénák a gépekhez!egy motors rendőrt már igen nehezebb átvágni.De teljesen burkolt gépeknél mit tud megnézni a zsandár???
Drága a futópad?ÉS?Nagyobb vizsgaállomások mindennel fel vannak szerelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!