Milyen motort vegyek? Mit javasoltok?
A1-es jogsim van és szeretnék venni egy motort.
Sport kategória, ami bejön.
Amiket néztem: Cagiva Mito 125, Aprilia RS 125, Honda NSR 125 és Honda CBR 125. Tudom, hogy a CBR különbözik a többitől, 4T..
Itt van a probléma, hogy nemtudok dönteni a 2- és 4T között.
Túrázni szeretnék vele, attól tartok, hogy a CBR kevés lenne, de legalább nem fogyaszt sokat. A 2T-t nem használnám ki, nem akarok se versenyezni, se száguldozni és mégegyszer annyit eszik mint a CBR, igényli a törődést, költségesebb is.. na meg hivatalosan nem is lehetne vezetni A1-gyel az említett 2T motorokat.
Mi a véleményetek?
"Túrázni szeretnék vele, attól tartok, hogy a CBR kevés lenne, de legalább nem fogyaszt sokat. A 2T-t nem használnám ki, nem akarok se versenyezni, se száguldozni és mégegyszer annyit eszik mint a CBR, igényli a törődést, költségesebb is.. na meg hivatalosan nem is lehetne vezetni A1-gyel az említett 2T motorokat. "
Kérdésedben a válasz! Túrákra, nyugodt 90es tempóval bőven jó a CBR. Keveset eszik, megbízható és minek egy 2x olyan erős motor, ha te írtad, hogy ki sem használnád.
Én amúgy CBF-et vennék, jobban tetszik, de ez már magánügy :)
Igen, egy 90-100-as utazóval bőven megelégednék.
Egyedül, amiért tartok tőle, hogy bírná-e ezt a tempót hosszabb távon is? Nem melegedne túl?
Még egy kérdés felmerült bennem, kb. 90 kg vagyok beöltözve, elbír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!