Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 125 cm3-es motort...

Milyen 125 cm3-es motort javasoltok?

Figyelt kérdés
Motorvásárlás előtt állok. Két motort néztem ki magamnak, Aprilia RS 125 és Honda CBR 125. Néztem sok-sok tesztet is és amit ezekből megjegyeztem: RS két ütemű, hajtós, pörgős motor, nagyobb fogyasztással és a CBR 4 ütemű, lomha, de kevés a fogyasztása. RS-ről olvastam, hogy 10.000 km-enként dugó csere, ez nem hangzik valami jól. Ti melyiket választanátok? Ha arról van szó nyitott vagyok más motorokra is, pl MITO is tetszik...
2011. aug. 29. 16:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

ETZ :P

:D Amúgy nem tudom én ha motort vennék 125ccm be tuti endúrót vennék. Mert ha csak 125 ccm akkor azzal száguldozni kevés.. Viszont terepen meg tud +ba menni. Tudom mindenki saját dolga de én inkább hona párti vok.

2011. aug. 29. 16:23
 2/13 A kérdező kommentje:
:D na azért ennyire nem vagyok nyitott :D sport kategóriánál maradnék. Amit írtam két motort nekem mindkettő megfelelne. Van egy full sport tuning 2t robogóm, tudom már mit jelent a két üteműnél a szervizigény, mostmár bánom, hogy belefogtam a robogó tuningba... de viszont a hondát sokan leszolják, hogy lomha... nem tudok dönteni :(
2011. aug. 29. 16:27
 3/13 anonim ***** válasza:
honda cbr 125 ez az igazi a 4t nem a 2t
2011. aug. 29. 16:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben inkább yamaha dt-t vennék de ha mindenféleképpen ilyet akarsz szerintem a mito a legjobb.
2011. aug. 29. 16:37
 5/13 A kérdező kommentje:
és ugye írtam az apriliánál amit olvastam, 10.000 km-enként dugattyú csere... vagy ez csak nekem szúr szemet? vagy erre egyáltalán nem lehet alapozni?
2011. aug. 29. 16:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Én MZ-t vennék akkoris. Feltételezem 16-7 éves vagy és van A1 jogsid akkor arra a 2 évre én tuti nem vennék ilyen drága motort na mindegy akinek van pénze rá :D

Én 2 ütemet mondok. Néztem ma CBR 125 gyorsulásáról videót de ledöbbentem istenemre mondom. Komolyan azthittem jobban megy :S ( ezt most nem fikázásból írom hanem komolyan!!)

Nézd meg ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=psVRI1bItwo&feature=related

És utána ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=o-IKUW62t6c&feature=fvwrel

Szembetűnő a különbség!

http://www.youtube.com/watch?v=j1qkbl0gsHk&feature=related

Inkább TZR ( én is olyat akartam) vagy NSR-t vegyél.

2011. aug. 29. 16:43
 7/13 anonim ***** válasza:
10ezer km az hülyeség. Cross motorban is megvan hogy X üzemóránként felújítás kell de ha csak öregapó módon hajtod akkor sokkal többet kibír, akár 2x esét is az előírtnak. Még egy profi lehet, kevesebb üzemóra alatt szétcsapja mint amennyit írnak.
2011. aug. 29. 16:45
 8/13 A kérdező kommentje:

17 vagyok, mondhatni friss a1-es jogsival :D

Szívem a 2T felé húz, a pénztárcám meg a 4T felé, ezt sikerült most így megállapítanom. Persze azért nem száguldozni szeretnék, én egy 130-140 es végsebességgel teljesen meglennék elégedve, de azt se akarom, hogy a motor lomha legyen :/ na és persze azt se akarom hogy 100 -on 9-10 et jóétvággyal fogyasszon

2011. aug. 29. 16:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát akkor úgy néz ki marad az a fránya 4 ütemű =( :D // Dehogy eszik 9-10et! Ha nem húzod neki mint az őrült akkor ellehet vele menni akár 4-4,5L-el is ! Amúgy én most várom a postást a "friss" "Ak" jogsimmal :D Pár nap és meglesz jiháá :D
2011. aug. 29. 17:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább egy 125-ös Mz-t kellene venni, kijön 70-ből egy nagyon jó állapotú és 2 évig azzal is eljárkálhatsz, az is viszi a 90-100-at, pénzkidobás lenne több százezerért venni egy 125-ös gyorsaságit amit 2 év után úgyis nagyobbra akarsz cserélni és örülhetsz ha fele annyiért el tudod adni amiért vetted a 125-öst, meg amúgy is friss A1-el ne akarjál 140-el száguldozni, nekem lassan 10 éve van jogsim és nemigen szokok autópályán kívül 130-140-el menni.
2011. aug. 29. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!