Suzuki swift-ben milyen gyakran vagy mennyi km után kell motor olajat és váltó olajat cserélni?
Motorolaj 15000km (ha normális, a teszkósat 5000enként), szűrővel együtt, váltóolajat 100E-enként ha nagyon akarod, egyébként élete végéig eljár a gyárival.
De ezt csak halkan mondom.
Az összes régi Swift nehezen veszi a hátramenetet, mert a rüki nincs szinkronizálva, és ahogy kopik a váltó egyre nehezebb lesz behúzni.
Ugyanez van az Ignisekkel is, az olajcsere nem segít rajta, ez ilyen.
Próbáld meg azt hogy teszel előtte egy egyest, felengeded a kuplungot épp addig hogy elkezdjen összefogni, utána meg gyorsan húzd át rükibe, elvileg nem fog recsegni és könnyebben fogja venni.
Jó, hát vannak érdekes emberek. :)
Sose felejtem el, 1x mondtam szőke néninek hogy adja rá a gyújtást, könyökig voltam a motortérben, aztán ráindított. Na most szerintem akkor megdöntöttem a helyből távolugrás rekordját hátrafelé, azóta inkább elmondok mindent még1x. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!