Neked mennyi ideig tartott az elméleti tanfolyamod (KRESZ)? /B kategóriás jogsi/
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 00:03
2/10 A kérdező kommentje:
és sikerült is elsőre? :)
2012. aug. 22. 00:09
3/10 anonim válasza:
Két hét, 4 hibaponttal igen.
(Egy rajzos, egy szöveges. Kapkodtam, a két rontottat is tudtam, csak nem néztem meg alaposan, illetve nem olvastam végig a kérdést. „Rutinból” nyomtam a gombot.
4/10 anonim válasza:
2 hét kb. sikerült e elsőre? Nem..
Azért nem mert félvállról vettem. De általában sokan hasalnak el rajta. Viszont forgalomba az életedről is lejössz olyan haladatlan lesz abba biztos lehetsz.
sok sikert..
5/10 anonim válasza:
2hét, 100%. Az első kettőnél, most nyáron a 3.-nál majdnem bukta lett a változtatások miatt, de ez is meglett.
6/10 anonim válasza:
3 hét
elsőre megbuktam, másodikra sikerült
ugyanis nyáron volt a tanfolyam és inkább strandra jártam, mint kreszre, nem is akartak engedni vizsgázni mert hogy "engem még sose láttak itt"
7/10 anonim válasza:
KB 2 hét volt, vizsgán egy hibapontom volt, elsőre sikerült.
8/10 anonim válasza:
3 hét (vagy akörül) és elsőre átmentem.
9/10 anonim válasza:
2 hét volt úgy hogy volt 3 éve már motoros jogsim. Elsőre sikerült 5 hibaponttal.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az enyém 10.-n kezdődött, és 1.-éig tart, 9.-én pedig vizsga.
2012. szept. 24. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!