Kamionosk, hogy bírjátok?
Hmmm...én jobban szeretek éjszaka menni. 40 tonnával gurgulásztam,rádió felhangosít,és arra lettem figyelmes, hogy egyre több autó van az utakon, világosodik...
Szerintem nagy élmény éjjel menni!
Tökmag, szotyi, jó zene.
Kávé vénásan :)
Jobban szeretek éjjel menni, lehet haladni, nincs a sok analfabéta az utakon, akik utálnak minket :)
Zene Zene Zene.
Láne olyan ahol magyaráz is a Dj (magyarul) nem csak dion disu zeneszól. Mert az egy idő után egysíkú és altató.
Én négykezest mondjuk utálom nem vagyok túlzott társasági lény.
Mellesleg éjszaka csendesebb vezetni csak én nem szeretek ,pláne nem ismeretlen helyen. Mindíg attól tartok valami beláthatatlan fog jönni a sötétbe.
Én sok dobozos üdítőt iszok meg eszek hozzá rágcsálnivalót. Gyakran azon kapom magam hogy már meg kéne állni mert vége a munkaidőnek/vezetésiidőnek.
én nem tudnám csinálni a négykezet,csütörtökre meghalnék a kialvatlanságtól.megállni reggel 8-kor és megkezdeni a pihenőt,megpróbálni aludni,erre nem vagyok képes.
szólóban szabályosan közlekedve ki lehet bírni.
ne vállalj négykezet,egyebet tanácsolni nem tudok.
"Ha esetleg van ülés fűtés az autóban akkor azt ajánlom,"
Ha ki már ki vagy ütve hamarabb elalszol tőle.
A négykezet én sem vállalnám. Főleg valami ismeretlennel. Ha már mindenképp el kell távoznom, akkor a saját hülyeségem miatt legyen, ne azért mert a másik nem tudta hol a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!