A simson s51 egy jó motor?
Kérlek a wikipédiával gyertek mert abban csak a jót írják :D
a valóság érdekelne meg a személyes tapasztalatotok.
A Simson S51 már minimum 40 éves konstrukció. Kezdő motornak jó. Ha inkább váltogatni akarsz akkor jó. Ha szereted magadnak kerni az olajat akkor jó. Ha rendbe van tartva akkor jó.
Nem vagyok egy nagy motoros, de nekem nem kéne :)
Sokkal biztonségosabb,mint ezek az igen elterjedt kiskerekű turmixgépek.
Feleannyiból javítható,ha karba van tartva,gyakorlatilag nem romlik el.
Írjak rosszat is? Szeret lelazulni a könyékcső XD
Ennyi pénzért tökéletes választás. Olcsón javítható, könnyű szerelni. Egyedül az nem tettszik nekem benne hogy rossz úton könnyen lekoppan az első teleszkóp. Pedig nincs semmi baja, ez ilyen.
Vehetnél robogót is de azon nem tanulsz meg váltani. A robogók se mennek többet gyárilag mint a Simson, csak csal az órájuk mint az állat. A Simsoné is mondjuk, de nem annyira. GPS-el 60-62 körül van a végsebessége. Gyárilag is ennyi van megadva. Aki azt mondja hogy 75-el megy a gyári Simsonja az hazudik. Max óra szerint megy annyit.
"Feleannyiból javítható,ha karba van tartva,gyakorlatilag nem romlik el. "
Ha karban van tartva, akkor a turmixgép sem romlik el. Karbantartás...
Azért van rosszhírük a simsonoknak(legalábbis itt),mert a sok kis boyracer /ha nem indul első rúgásra/ keres egy csavarhúzót,és elteker rajta minden csavart amit talál...
Majd jönnek ide óbégatni XDdd
Inkább a titka az egyszerűségben rejlik.
Ha úgy nézzük jó. Könnyen javítható.
Teljesítménybe nem túlzottan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!