Elodka kérdése:
Ha a motorommal (simson) sebességben állok meg és csak miután leállítottam a motort azután teszem üresbe akkor lehet valami baja?
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 12:32
1/7 anonim válasza:
simson és powerszelep? wow!
Nem lesz semmi baja a motorodnak nyugodtan leállíthatod.
Powerszelepnek se lesz baja, mert nincs benne:D
2/7 anonim válasza:
Azért azt így megnézném,hogyan éred el a jobbkezeddel a gyújtáskapcsolót DDDdDdddddddddd
3/7 anonim válasza:
simán ellehet érni a gyújtáskapcsolót, én is így szoktam leállítani...nem lesz semmi baja, a SIMSON strapabíró...
4/7 anonim válasza:
Ha meg S51N van neki, akkor nincs gyújtáskapcsoló, hanem a duda gomb helyén van a leállítógomb.
5/7 anonim válasza:
El se tudod indítani sebességbe. Hát hogy?
Ha meg a kuplungot húzod hiába rugdalod nem hajt meg semmit....
6/7 anonim válasza:
Jaaa.. leesett. lefullasztod magyarul.
minél nagyobb sebességbe csinálod annál kevesebb baja lesz.
Amúgy nem tesz a váltóműnek meg a főtengelynek túlzottan jót. Néha lehet ezt csinálni de hosszú távon nem kifizetődő.
7/7 anonim válasza:
simsonak ezektől nem lesz baja strapabíró szerkezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!